Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. július 30., kedd, Elhalálozás

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett halottunkat,
KOMÁN FERENCET
kívánsága szerint csendben eltemettük.
Nyugalmad legyen csendes, szíved szeretetét magunkba zártuk.
„A szeretet soha el nem fogy.”
A gyászoló család
4275/b

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy
PÉTER GYULA
türelemmel viselt, hosszú betegség után életének 76. évében hazatért megváló Urához.
Szeretett halottunktól 2019. július 31-én 13 órakor veszünk végső búcsút a mikóújfalusi ravatalozóházban.
Emléke legyen áldott.
A gyászoló család
4313085
Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a nagybaconi születésű sepsiszentgyörgyi
BODA LÁSZLÓ
szerető szíve életének 67. évében megszűnt dobogni.
Temetése 2019. július 30-án 13 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi vártemplom ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4313099

Részvét
Megrendülve fogadtuk a szomorú hírt a fehéregyházi születésű sepsiszentgyörgyi PALLÓ SÁNDOR kománk haláláról. Őszinte részvétünk a családnak, amellyel osztozunk a gyászban és a fájdalomban.
Damó Dezső és családja
4313084
Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának munkaközössége részvétét fejezi ki BÁLINT RÉKA kolléganőjüknek édesapja és egyben volt munkatársuk, BÁLINT CSABA LAJOS elhunyta alkalmából.
4313090

Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a nagyborosnyói születésű sepsiszentgyörgyi SIMON ERZSÉBET (szül. BENEDEK) temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, mély fájdalmunkban osztoztak, és a nehéz percekben mellettünk álltak. Külön megköszönjük az Atrium, Eco-Bihor és Conico vezetőségének és alkalmazottjainak az önzetlen segítséget és fáradtságot nem ismerő munkájukat, és nem utolsósorban köszönjük még Soó Rózsikának, aki mindig és mindenben a segítségére volt, és fájdalmán enyhíteni próbált.
A gyászoló család
4313083
megemlékezés
Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi PRÉDA FERENCRE halálának 6. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4274/b
Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk az uzoni KÓNYA ÉVÁRA (szül. BAGOLY), aki ma egy éve hagyott itt bennünket. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4313076
Az elmúlás örök fájdalmával emlékezünk LŐRINCZ
ANDRÁSNÉ BÉRES RÓZÁRA halálának kilencedik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Özvegye, gyermekei, András, József és családjuk
4313094
Fájó szívvel emlékezünk CSAVAR EMMÁRA, aki hat hete távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Szerettei
4313081
Nem múlnak el ők, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága fiunkra, az uzoni ifj. SZABÓ JÁNOSRA (Janika) tragikus halálának 36. évfordulóján. Emléke szívünkben örökké él. Pihenése legyen csendes, szép emléke áldott.
Bánatos szülei, lánytestvére és családja
4313087
Kegyelettel emlékezünk a szárazajtai születésű sepsiszentgyörgyi MÓSA ZELMÁRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4313092
„Szeretnénk visszamenni az időben, hogy megöleljük szüleinket, akik már nincsenek velünk.” Lelkünk legmélyebb fájdalmával emlékezünk édesanyánkra, id. PRÁZSMÁRI KLÁRÁRA halálának negyedik és édesapánkra, PRÁZSMÁRI JÁNOSRA halálának első évfordulóján. Emlékük legyen áldott.
Gyermekeik, Juditka
és Istvánka
4313093

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 170
szavazógép
2019-07-30: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Családi kapcsolatokról
Sepsiszentgyörgyön a városi stadionnal szembeni Orchidea étterem emeleti termében ma 17.30 órától Szabadon Shakespeare-ről címmel vezet beszélgetést dr. Nagy Attila. Meghívottja Ráckevei Anna Jászai Mari-díjas színművésznő. A beszélgetés témája: Lear – avagy a családi kapcsolatok jellege, értéke és törékenysége. A másfél órásra tervezett beszélgetés a Bertis cég támogatásával jön létre, a részvétel ingyenes.
2019-07-30: Sport - :

Kameruni játékost igazolt a Sepsi OSK (Labdarúgás)

A László Csaba irányította labdarúgócsapat hétfőn közösségi oldalán jelentette be a kameruni Edgar Salli érkezését, aki két évre szóló szerződést írt alá a háromszéki klubbal. A 26 éves labdarúgó legutóbb a német FC Nürnberg játékosa volt, csapatával a Bundesliga utolsó helyén végzett.