Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Visszavonták Bodog doktori címét

2019. augusztus 1., csütörtök, Világfigyelő

Az Egyetemi Címeket és Okleveleket Tanúsító Országos Tanács jóváhagyta azt a határozatot, amellyel visszavonták a volt egészségügyi miniszter, Florian Bodog doktori titulusát.

A szervezet tegnap tájékoztatott, hogy július 18-ai ülésén hozta meg a döntést a doktori cím visszavonásáról. Bodog 2008-ban szerzett doktori címet menedzsmentből a Temesvári Nyugati Tudományegyetemen, amikor megvédte Az egészségügyi egységek menedzsmentje és marketingje című doktori dolgozatát. A Temesvári Nyugati Tudományegyetem 2018 júliusában érvényesítette az intézmény doktori tanácsának következtetéseit, és javasolta a doktori cím visszavonását a doktori dolgozat megírásakor elkövetett plagizálás, valamint a kidolgozás minősége miatt.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2169
szavazógép
2019-08-01: Világfigyelő - :

A kivizsgáló ügyosztály felszámolását kérik

Több mint 17 000 állampolgár írta alá azt a petíciót, amelyben az igazságszolgáltatási rendszer tagjai által elkövetett bűncselekményeket kivizsgáló ügyosztály felszámolását kérik Ana Birchall igaz­ságügyi minisztertől.
2019-08-01: Belföld - :

Lehet, hogy mégsem halt meg? (Caracali gyilkosság)

A szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) nem rendelkezik minden kétséget kizáró bizonyítékkal arról, hogy nincs már életben a Caracalban múlt héten eltűnt, a gyanú szerint nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett 15 éves lány – közölte tegnap Felix Bănilă, a DIICOT főügyésze, miután több álhír is megjelent a sajtóban az ügyről. Tegnap Mihai Fifor megbízott belügyminiszter, majd a kormányfő is hangot adott az ügy iránti elkötelezettségének, utóbbi bejelentette: hadat üzennek a bűnözésnek, és felelősségre vonnak mindenkit, aki nem megfelelően végezte munkáját.