Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Megfiatalították Robert de Nirót

2019. augusztus 3., szombat, Magazin

Digitálisan megfiatalították Martin Scorsese The Irishman című filmjének szereplőit, köztük Robert De Nirót és Al Pacinót, a film szerdán közzétett trailere ízelítőt ad a szeptemberben bemutatandó alkotásból.

  • Robert de Niro A keresztapában
    Robert de Niro A keresztapában

A Netflix gyártásában 125 millió dolláros költségvetéssel készült, eredeti történeten alapuló filmet Frank Sheeran (Robert de Niro) szakszervezeti tisztviselő és állítólagos bérgyilkos, valamint Jimmy Hoffa, a fuvarosok szakszervezetének rejtélyesen eltűnt vezetője (Al Pacino) kapcsolatáról nagy várakozás övezi. A film forgatókönyvét Steve Zaillian írta Charles Brandt 2003-ban megjelent Hallom, szobafestő vagy című bestsellere alapján, amely Sheeran életét tárja fel, és kapcsolatát a Bufalino maffiával. A több évtizeden át játszódó történetben a két Oscar-díjas színész különböző életkorokban jelenik meg a filmvásznon, amit nem csupán sminkkel, hanem VFX digitális technológiával tettek tökéletessé. A digitális megfiatalítás technikáját a George Lucas alapította cég, az Industrial Light & Magic fejlesztette ki – adta hírül a Hollywood Reporter. Az eredmény különösen Robert de Niro esetében látványos, akit több mint 30 évvel fiatalítottak meg. A film további szereplői között van Joe Pesci, Anna Paquin, Bobby Cannavale, Ray Romano, Sebastian Maniscalco és Harvey Keitel, akiken szintén alkalmazták a digitális technológiát.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 171
szavazógép
2019-08-03: Magazin - :

Felavatták az Árpád és vezérei szoborcsoportot Ópusztaszeren

Felavatták az első Kárpát-medencei magyar országgyűlésnek emléket állító Árpád és vezérei szoborcsoportot, Kligl Sándor alkotását tegnap az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban.
2019-08-03: Élő múlt - :

Tulit Ilona: A magyar nyelvű oktatás Kovászna megyében / 6.

Azok a nyolcvanas évek
Tanfelügyelői munkanapló: 1982–87 (2.)
Díszszemlék
Az 1980-as években – gyors számítással bizonyíthatóan – egy tanuló a 12 évből gyakorlatilag 11-et járt iskolába: az I. évharmadot lerövidítette a krumpliszedés, a II.-at a Megéneklünk, Románia verseny különböző szakaszaira való felkészülés, a próbák, a verseny maga, a III. évharmadban sok tanítási órát felemésztettek a kötelező év végi nagy ünnepélyek előkészületei.