Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Új vezető a csendőrségnél

2019. augusztus 6., kedd, Belföld

Elrendelte tegnap Ionuţ Sindile, a Román Csendőrség főparancsnokának tisztségből való felmentését Mihai Fifor.

Az ügyvivő belügyminiszter az intézmény vezetését Constantin Floreára, a Dolj megyei csendőrség parancsnokára ruházta át. Mihai Fifor emlékeztetett, Constantin Floreának közel harmincéves tapasztalata van csendőrként, és egyike azon keveseknek, akik tábornoki rangban szolgálnak. Floreának azonnal elemeznie kell a csendőrség tevékenységét, egy héten belül ki kell dolgoznia az első intézkedéseket, amelyek hatékonyabbá teszik a Román Csendőrséget – jelentette be az ügyvivő belügyminiszter.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1168
szavazógép
2019-08-06: Belföld - :

Nem elég hatékony a tájékoztatás (Külhoni szavazás)

Huszonkilenc civil szervezet küldött nyílt levelet az Állandó Választási Hatóság elnöke, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, illetve Ramona Mănescu külügyminiszter nevére címezve, amelyben arra figyelmeztetnek, hogy a feliratkozás jelenlegi ritmusában mindössze 40 ezer személy fog előzetesen regisztrálni a külhoni szavazásra.
2019-08-06: Világfigyelő - :

Elítélni a rasszizmust és a fehér felsőbbrendűséget (Amerikai merényletek)

A nemzetnek egyhangúlag el kell ítélnie a rasszizmust, az elvakultságot és a fehér felsőbbrendűséget – hangsúlyozta tegnap Donald Trump amerikai elnök, reagálva a hét végén elkövetett, számos halálos áldozatot és sebesültet követelő két tömegmészárlásra. Az elnök a Fehér Házból valamennyi amerikai tévécsatornán élőben közvetített beszédében hangsúlyozta, ezekre az ideológiákra csapást kell mérni, a gyűlöletnek nincs helye Amerikában.