Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Labdarúgás, Bajnokok Ligája-selejtezőHazai pályán ikszelt a Kolozsvári CFR

2019. augusztus 9., péntek, Sport

A román bajnoki címvédő Kolozsvári CFR nem szerzett előnyt a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének első mérkőzésén, a Dr. Constantin Rădulescu Stadionban 1–1-es döntetlent játszott a Celtic FC együttesével, így az ötvenszeres skót bajnok kedvezőbb helyzetből várhatja a visszavágót.

  • Fotó: Facebook / Fotbal Club CFR 1907 Cluj-Napoca
    Fotó: Facebook / Fotbal Club CFR 1907 Cluj-Napoca

Az első negyedórában a vendégek veszélyesebbek voltak, azonban Dan Petrescu csapata hatékonyan védekezett. A folytatásban kicsit visszakapcsolt a Celtic, míg a CFR fokozatosan átvette az irányítást, viszont Billel Omrani nem volt a kincses városbeliek segítségére.

A 28. percben a házigazdák szereztek vezetést, egy vendégszöglet után gyors ellentámadást vittek végig, Ciprian Deac indítását Mario Rondón laposan, Scott Bain kapus lába között lőtte a hálóba. A hátrányba kerülő skót csapat magasabb fokozatra kapcsolt, átvették a mérkőzés irányítását, majd a 37. percben James Forrest kapott labdát a tizenhatos területén, egy csel után megcélozta a bal alsó sarkot, lövése pedig a bal kapufáról a hálóba gurult.

A szünet után a Celtic kezdett jobban, majd a kolozsvári együttes fokozatosan visszavette az irányítást. A házigazdák több helyzetet is kidolgoztak, Alexandru Păun és George Țucudean megszerezhette volna a győzelmet érő találatot, viszont a skót hálóőr eszén nem tudtak túljárni.

További eredmények, 3. selejtezőkör, első mérkőzés: NK Maribor (szlovén)–Rosen­borg BK (norvég) 1–3, Basaksehir (török)–Olimpiakosz (görög) 0–1, FC Basel (svájci)–LASK Linz (osztrák) 1–2, FK Krasznodar (orosz)–FC Porto (portugál) 0–1. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 171
szavazógép
2019-08-09: Sport - :

Bákó megyébe utazik a Kézdivásárhelyi SE (Labdarúgás, Román Kupa)

A Román Labdarúgó-szövetség szerdán elkészítette a 2019–2020. évi Román Kupa második fordulójának programját, ahol a harmadosztályban érdekelt Kézdivásárhelyi SE a Bákó megyei kupagyőztes FC Viitorul Curița otthonában harcolhat a továbbjutásért.
2019-08-09: Kármentő - Kuti János:

Rablóból pandúrt!

Mostanában sok szemenszedett igazsággal vádolják a rendőrség tagjait, a legkisebbektől a hatalmasokig. Pedig ők tehetség(telenség)üknek megfelelően legtöbbször megtesznek minden tőlük telhetőt. Például legutóbb is résen voltak Bukarestben az utcán, és megbírságoltak egy 81 éves mamit, aki a villanyrendőr zöld színén indult neki a zebrának, de aztán a lámpa pirosra váltott.