Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Labdarúgás, Román KupaBákó megyébe utazik a Kézdivásárhelyi SE

2019. augusztus 9., péntek, Sport

A Román Labdarúgó-szövetség szerdán elkészítette a 2019–2020. évi Román Kupa második fordulójának programját, ahol a harmadosztályban érdekelt Kézdivásárhelyi SE a Bákó megyei kupagyőztes FC Viitorul Curița otthonában harcolhat a továbbjutásért.

  • Fotó: Román Labdarúgó-szövetség
    Fotó: Román Labdarúgó-szövetség

A versenykiírás első szakaszának 38 győzteséhez csatlakozik a sorozatba 22 harmadosztályú csapat, így 30 mérkőzést rendeznek. A továbbjutás sorsáról egy találkozó dönt, a meccseket az alacsonyabban rangsorolt együttes otthonában játsszák. A második forduló mérkőzéseit augusztus 14-én, szerdán 17.30-tól rendezik.

Az első fordulóhoz hasonlóan ezúttal is a földrajzi elhelyezkedés szerint alakították ki a párharcokat. A Kézdivásárhelyi SE az első körben a Kovászna megyei kupagyőztes Papolci FC vendégeként 3–1-re győzött hosszabbításban, míg az FC Viitorul Curița szintén idegenben, az FC Vaslui ellen 4–1-re diadalmaskodott. Az előző idényben a felső-háromszéki csapat a Román Kupa második szakaszában, Bákó megyei ellenfele pedig az első fordulóban búcsúzott.

A második fordulóban a Székelyudvarhelyi FC Nyárádtő vendége lesz, míg Szászrégen a Beszterce-Naszód megyei FC Gloria otthonában vendégszerepel. A másodosztályban szereplő FK Csíkszereda a harmadik szakaszban kapcsolódik be a kupasorozatba, a Sepsi OSK pedig csak a legjobb 32 között kap ellenfelet. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 170
szavazógép
2019-08-09: Sport - :

Olasz pódium a háromszéki szakaszon (Székelyföld Kerékpáros Körversenye)

Tripláztak az olaszországi bringások az idei Székelyföld Kerékpáros Körversenye csütörtöki, első szakaszán, miután a mezőnyhajrá legjobbjának három talján sportoló bizonyult. Elsőként Ricardo Bobbo haladt át a célvonalon, a második Leonardo Bonifazio, a harmadik Paolo Toto volt. A Bukaresti Steauának versenyző sepsiszentgyörgyi Bartha Csaba a 75. lett, a prológot megnyerő Daniel Crista pedig megtartotta az összetettben élen állónak járó piros-fekete Székelyföld-trikót.
2019-08-09: Sport - :

Hazai pályán ikszelt a Kolozsvári CFR (Labdarúgás, Bajnokok Ligája-selejtező)

A román bajnoki címvédő Kolozsvári CFR nem szerzett előnyt a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének első mérkőzésén, a Dr. Constantin Rădulescu Stadionban 1–1-es döntetlent játszott a Celtic FC együttesével, így az ötvenszeres skót bajnok kedvezőbb helyzetből várhatja a visszavágót.