Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Trump Johnsonnal egyeztetett

2019. augusztus 13., kedd, Világfigyelő

Donald Trump amerikai elnök tegnap partnerségről és globális biztonságról egyeztetett telefonon Boris Johnson brit kormányfővel – közölte a Fehér Ház.

  • Forrás: Reuters
    Forrás: Reuters

„Az elnök elismerését fejezte ki az Egyesült Királyságnak a globális kihívások terén tanúsított állhatatos partneri viszonyáért, és várja a személyes találkozót Boris Johnsonnal a közeli jövőben” – olvasható az elnöki hivatal közleményében. Az amerikai elnök már korábban is dicsérte Boris Johnsont, miközben elődjét, Theresa Mayt nemegyszer nyilvánosan bírálta a Brexit-tárgyalások szerinte lassú és elhibázott menetéért. Donald Trump már Theresa Maynek is javasolta a kétoldalú kereskedelmi egyezményt, de a volt brit kormányfő erről hallani sem akart.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 186
szavazógép
2019-08-13: Világfigyelő - :

Folytatják a fegyverfejlesztést

Az új fegyvertípusok kifejlesztését végig kell vinni, mert az lesz a legjobb megemlékezés a múlt héten életüket vesztett nukleáris szakemberekről – közölte a Roszatom vezérigazgatója tegnap, azt követően, hogy eltemették az orosz állami atomenergetikai konszern öt munkatársát, akik egy fegyverkísérlet során vesztették életüket.
2019-08-13: Világfigyelő - :

Porosenko és a hazugságvizsgálat

Petro Porosenko volt ukrán elnök kijelentette tegnap, hogy nem bízik a vele szemben eljáró Állami Nyomozó Irodában (DBR), ezért kész az ország előtt nyilvánosan hazugságvizsgálatnak alávetni magát, de csak a tulajdonában lévő Prjamij televízió adásában.