Az airsoft és a Moleszkin nadrág egymásnak lett kitalálva /X/

2019. augusztus 20., kedd, Magazin

Aki szereti ezt a játékot, bizonyára tudja, milyen érzés az, amikor egy bokor ága, egy szikla kiálló része, egy romos épület, egy szöges deszka leszaggatja róla a nadrágot. Mi tagadás, nehéz kivillanó hátsóval nyerni. Mondjuk úgy, hogy nem komfortos.

Éppen ezért nem lenne érdemes kihagyni a Moleszkin nacit, mely minden porcikájában megfelelő választás ehhez a sporthoz.

Persze érdemes egyéb esetekben is fontolóra venni a vásárlást, mert ár-érték arányban kiemelkedően jól szerepel a Katonadolog Webáruház kínálatában.

Lássuk az anyagát

Vesézzük ki kicsit, milyen előnyös tulajdonságai vannak a nadrág szövetének. Először is elég erős ahhoz, hogy a fentebb említett kihívások ne tegyenek kárt benne. Speciális szellőző nyílásai pedig kimondottan előnyösek, amikor meleg időben küzdünk a nyerő zászlóért. Közepes finomságú fonalból szövik az anyagot úgynevezett atlasz kötéssel. Ezt az anyagot nagyon szeretik ennek a sportnak a kedvelői.

Sűrűbb szövéssel készült anyagból is készül a Moleszkin nadrág, ennek pedig már inkább a bőrhöz hasonlító jellege van. 100% pamut anyag, így nem okoz irritációt és kényelmes. Kellemes viseletet biztosít.

A Katonadolog Webáruházban elsők között ajánlják az airsofthoz ruházatot keresőknek ezt a terméket, nem véletlenül, hiszen a cég tapasztalata alapján a vásárlók elégedettek ezzel a termékkel. 48-tól 62-es méretig kapható, az az S-es mérettől 5XL-ig.

Amit a nadrágról tudni lehet

Nagyon erős varrással készülnek, nem bomlanak meg egy-két mosástól, bírják a sarat, mosást, nyüstölést, ahogy azt egy ilyen nadrágtól el lehet várni. A fenekén és a térd előtti részén megerősített anyag gondoskodik a testrész és az anyag védelméről. Megfelelő helyen és méretben vannak rajta a zsebek, és ezek olyan tépőzárral vannak ellátva, hogy hosszú ideig bírják minden probléma nélkül.

Aki komolyan veszi az airsoftot, komolyan hozzá is öltözködik

Ez a sport nem feltétlen az olcsó játékok közé tartozik, de persze nem kell rögtön mindent a fellegekben kezdeni. A cég kínálatában barátságos áron tudnak a sport szerelmesei is felöltözni, illetve az ehhez kapcsolódó fegyvereket, kiegészítőket is megvásárolni. Egy egyszerűbb pisztollyal is lehet zártabb térben játszani, és néhány hétvégi sörözés árát inkább ebbe a sportba fektetve kevesebb a kalória, és aki ügyes, nyerőnek is érezheti magát, ha jól taktikázott.

Egy pár szót az airsoftról

Ezt a játékot biológiailag lebomló, kimondottan ehhez a játékhoz készülő golyókkal játsszák, melyek 6 vagy 8 milliméter átmérővel rendelkeznek. Ebből adódóan a játék során kilőtt golyók nem szennyezik a környezetet. Az 1970-es években kezdődött a játék története. Nagyon szigorú szabályozással rendelkezik, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Hazánkban 2004 óta kezd igazán elterjedni, és mára már kimondható, hogy országosan ismert és kedvelt játék. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4105
szavazógép
2019-08-20: Család - :

Kellene egy kis segítség az esküvőszervezésben? /X/

Az a bizonyos nap, amikor végre összekötitek az életeteket. A nap, amikor kimondjátok azt a bizonyos igent, ami mindent megváltoztat. Amikor esküt tesztek arra, hogy jóban-rosszban hűségesen kitartotok egymás mellett új, boldog, közös életetekben.
2019-08-20: Életmód - :

Miért fontos a kávégépek rendszeres vízkőtelenítése? /X/

A kávégépek legnagyobb ellensége a vízkő. Ez az otthon használt készülékek esetén ugyanúgy igaz, ám minél bonyolultabb és kifinomultabb egy szerkezet, a meszes lerakódás annál nagyobb károkat tud okozni. Éppen ezért fontos, hogy az irodai kávégépeket is rendszeresen megszabadítsuk a vízkőtől, ám egyáltalán nem mindegy, hogy ehhez milyen szereket használunk.