Kellene egy kis segítség az esküvőszervezésben? /X/

2019. augusztus 20., kedd, Család

Az a bizonyos nap, amikor végre összekötitek az életeteket. A nap, amikor kimondjátok azt a bizonyos igent, ami mindent megváltoztat. Amikor esküt tesztek arra, hogy jóban-rosszban hűségesen kitartotok egymás mellett új, boldog, közös életetekben.

Persze eddig a csodálatos, meghitt, szeretetben és szerelemben túlcsorduló napig hosszú és rögös út vezet. Az esküvő megszervezése bizony nem csupán a habos-babos ruhák között való válogatásból és a különböző sütik végigkóstolásából áll. Rengeteg dolgot kell megszervezni, ez pedig bizony streszes folyamat.

Hogyan, kivel, kikkel érdemes szervezkedni?

Minden párnak másra van szüksége a szervezés során. Vannak olyanok, akik a szervezés minden pillanatát meg akarják élni, akár még a legstresszesebb pontjait is. Olyanok is akadnak, akik családtagok, közeli barátok segítségét kérik. Az, hogy kivel vagy kikkel szeretnétek megtervezni és megszervezni a nagy napotokat, rajtatok áll. Érdemes azonban profi segítséget kérni.

Egy pillanatra se essetek kétségbe! Az esküvőszervezőnek nem az a feladata, hogy kivegye kezetekből az irányítást! Egyszerűen segít megtalálni azokat a lehetőségeket, amiket ti talán egyedül nem találnátok meg, ő viszont hála a több éves tapasztalatának, pontosan tudja, miért hova kell fordulni. Mint egy idősebb, tapasztaltabb barát fogja majd a kezeteket, így nektek csupán az marad majd, hogy tervezgessetek, néha meghozzatok egy-egy döntést, majd hátradőlve figyeljétek, ahogy minden álmotok valósággá válik.

Persze vannak olyan döntések is, amelyeket csak ti hozhattok meg

Ahogy azt már fentebb is említettük lesznek olyan döntések, amelyeket Nektek kell meghozni, hiszen ez a Ti esküvőtök lesz. Mikben kell mindenképp döntést hoznotok? Mindenekelőtt természetesen írjátok össze a vendéglistát, s ha már sorra veszitek a meghívottakat, mindenképp gondoljátok át azt is, kit hova szeretnétek ültetni! Ha van a családtagok között némi ellentét, azt érdemes már az első pillanatokban orvosolni.

A lehető legtávolabb ültessétek őket mind a ceremónián, mind pedig a vacsora során. Ha több ilyen villámszórás is várható, akkor érdemes inkább több kisebb asztalt tervezni, így étkezés közben is mindenki tökéletesen érezheti magát!

A vacsorai ülésrendben még két csoportra figyeljetek! Az idősebb rokonokat érdemes a mosdó környékére ültetni, míg ha gyermekek is hivatalosak, nekik az eskütétel és a vacsora helyszínén is biztosítsatok egy kis sarkot, ahol szórakozhatnak. A szülők csak így fogják tudni igazán elengedni magukat.

Évszaktól függően az is fontos kérdés, hogy külső vagy belső helyszínen szeretnétek megtartani a menyegzőt. Érdemes minden eshetőségre felkészülni, azaz mindenképp legyen B tervetek is.

Az előkészületeken is sok múlik!

Az apró részleteken nem is gondolnátok, mennyi minden múlik! A dekoráción, a zenekaron, na meg a meghívón! Érdemes körülnézni a Jade Event honlapján, számos pompás ötlettel álltak már elő blogbejegyzéseikben. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 1908
szavazógép
2019-08-20: Autóvilág–Technika - :

Mesébe illő történet, mesés telefontokok /X/

Nem véletlenül választják olyan sokan az INFINITY-féle tokokat, mivel kiemelkednek a legtöbb átlagos tok közül. Az, hogy hogyan váltak egy átlag aprócska webshopból egy sikeres oldallá, megérne egy megfilmesítést, a munkáik pedig, amelyeket kiadnak a kezeik közül, pillanatok alatt lopják majd be magukat a szívedbe, ha eddig ez még nem történt volna meg.
2019-08-20: Magazin - :

Az airsoft és a Moleszkin nadrág egymásnak lett kitalálva /X/

Aki szereti ezt a játékot, bizonyára tudja, milyen érzés az, amikor egy bokor ága, egy szikla kiálló része, egy romos épület, egy szöges deszka leszaggatja róla a nadrágot. Mi tagadás, nehéz kivillanó hátsóval nyerni. Mondjuk úgy, hogy nem komfortos.