Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. augusztus 28., szerda, Elhalálozás

Elhalálozás
Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, testvér, após, vő, apatárs, sógor, rokon, jó barát, HUBBES ALFRÉD JÁNOS életének 77. évében súlyos betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése 2019. augusztus 29-én, csütörtökön 13 órakor lesz a vártemplomi ravatalozóháztól katolikus szertartás szerint.
Részvétfogadás szerdán a 18 órai virrasztás alatt és a temetés előtt egy órával.
Nyugodjon békében.
Szerettei
1266


Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, PETKE MARGIT temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és a nehéz percekben mellettünk álltak. Külön köszönet az Izabella virágüzletnek és
Kádár Gizellának.
A gyászoló család
4313509


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, RÁDULY MARGARETA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
Külön köszönet a jó szomszédoknak az önzetlen segítségért.
A gyászoló család
4313523


Megemlékezés
Halálának 22. évfordulóján fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk MÁTHÉ ISTVÁNNÉ BITAI ARANKÁRA. Jóságának, szeretetének emlékét lelkünkben hordozzuk életünk minden pillanatában. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Nyugodjék békében.
Szeretett hozzátartozói
4313524


Könnycsepp gördül arcomon, fáj az emlékezés, de soha ne feledd, te örökre bennem élsz. Ez a nap az emlékezés napja, érted imádkozunk halkan, zokogva. Bármilyen csodás a világi élet, pótolni nem tud senki téged. Hiányod elviselni nehéz, és míg szívünk dobban, te örökké benne élsz. Fájó szívvel emlékezünk a bardoci TÓKOS ÁGNESRE (Ácikára) halálának 8. évfordulóján.
Szerettei
20290


Szeretetét és jóságát soha nem feledve emlékezünk a kommandói FARKAS TIBORNÉ HARAI ERZSÉBETRE halálának nyolcadik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Szerettei
4313467


Mindig oly közel vagy, de mégis oly távol, drága leányom, nagyon hiányzol. Fájó szívvel emlékezünk a gidófalvi születésű DIMÉNY KATALINRA (szül. INCZE) halálának tizedik évfordulóján.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4313483


Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk az uzoni ZAJZON ÁRPÁDRA és nejére, ZAJZON GIZELLÁRA haláluk negyedik, illetve harmadik évfordulóján.
Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Lánya és családja
4313514


A Mikes Kelemen Líceum 1973-ban esti tagozaton végzettek (XII. F) kegyelettel emlékeznek elhunyt osztályfőnökükre, KELEMEN MARGITRA és osztálytársaikra, BALÁZS KÁROLYRA, BENŐ MIHÁLYRA, FAGYAS SAROLTÁRA, GERELY ERZSÉBETRE, KÖLCZE ANNÁRA, MÓZES KÁROLYRA, VERES ÁDÁMRA és RÁPOLTI PÁLRA.
Nyugodjanak békében.
4313518

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 906
szavazógép
2019-08-27: Belföld - :

Az RMDSZ nemet mond a kisebbségi kormányra

Az RMDSZ nem lép be egy kisebbségi kormányba és nem is támogatja azt – nyilatkozta kedden Kelemen Hunor szövetségi elnök.
2019-08-28: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Őszi sokadalom Kézdivásárhelyen
Kézdivásárhelyen a Vigadó Művelődési Ház Galériájában ma 18 órától a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Vigadó Művelődési Ház közös szervezésében az Ady 100 kiállítás megnyitójával kezdődik az Őszi sokadalom programja.