Repülőtér uniós pénzből?

2019. augusztus 28., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Az európai alapokért felelős miniszter szerint nagy az esélye annak, hogy az önkormányzati forrásokból és hitelből épülő vidombáki repülőtér költségeit uniós alapokból fedezzék.

  • Fotó: Digi24
    Fotó: Digi24

Roxana Mânzatu azt szeretné, ha nem csak a most induló légi kikötő beruházását, hanem az eddig elvégzett munkákat is uniós forrásokból lehetne finanszírozni, annak ellenére, hogy a repülőtér nem szerepel a nagy infrastrukturális beruházások prioritási listáján.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1551
szavazógép
2019-08-28: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

A munkám a jelenben tart (Magánvállalkozás)

Langer Rozália, vagy ahogy kliensei és barátai szólítják, Rozi immár nyolc éve építi saját vállalkozását Sepsiszentgyörgyön. Szörcséről indult, majd Kovásznán járt középiskolába, a szociológiát Kolozsváron végezte, mégis végül a fodrászatnál találta meg, amit keresett. Menő szakma, és pénzes is – gondolnánk első látásra, és ezt Rozi nem is tagadja. Ám ő ennél jóval többet lát egy női frizurában, illetve a frizura mögött. Mert számára a szakma – miközben értékét pénzben is meg kell becsülni – egy olyan kifejezési forma, ami a kommunikáció révén válik izgalmassá és tartalmassá. Az önmegvalósítás útja ez, de úgy, hogy abban a székben ülő személyiség is részes.
2019-08-28: Pénz, piac, vállalkozás - :

Zöld Ház program

A Zöld Ház program újabb kiírása szep­tember 9-étől indul – nyilatkozta Grațiela Gavrilescu környezetvédelmi miniszter.