Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Leglátogatottabb fővárosok

2019. augusztus 28., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A turisták által leginkább látogatott fővárosok névsorát az idén London vezeti Párizs és Amszterdam előtt – áll a momondo.ro, az árakat összehasonlító ingyenes portál elemzésében.

Az európai fővárosok egyébként a lista első hét pozícióját foglalják el, Bukarest a lista 61. helyén van (Európában a 28.), közvetlenül Bejrút után. A vonzó tényezők között a gazdag történelem, a természeti adottságok, a magas életszínvonal, a nyugati városokra jellemző higiénia szerepel, de fontos a szálláshelyek ára is. E tekintetben a román főváros a 30. helyen van, itt átlagosan 84 euróba kerül egynapi szállás. E tekintetben a legolcsóbb Ankara (51 euró), a legdrágább pedig Monte-Carlo (415 euró).

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2250
szavazógép
2019-08-28: Pénz, piac, vállalkozás - :

Elsők a közszolgák bérénél

Romániában immár második éve tavaly is a legmagasabb volt az állami alkalmazottak bérére költött költségvetési arány az Európai Unióban.
2019-08-28: Belföld - :

Hét miniszter hiányzik (Kormányválság)

Benyújtotta lemondását a kisebbik kormánypárt, a Liberálisok és Demokraták Szövetségének (LDSZ) három minisztere: Anton Anton energiaügyi tárcavezető már hétfő este, Graţiela Gavrilescu környezetvédelmi és Viorel Ilie parlamenti kapcsolattartásért felelős miniszter pedig a tegnapi kormányülés után.