Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. augusztus 30., péntek, Elhalálozás

Elhalálozás


Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, gyermek, testvér, rokon, barát és ismerős, a sepsiszentgyörgyi KELEMEN HAJNALKA életének 55. évében tragikus körülmények között elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2019. augusztus 30-án 16 órakor helyezzük örök nyugalomra a szemerjai ravatalozóházból.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Nyugodjon békében.
A gyászoló család
4313545
 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagyapa, dédnagyapa, após, testvér, rokon, barát és ismerős, a kökösi id. VAJDA GYULA életének 79., boldog házasságának 55. évében türelemmel viselt betegség után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2019. augusztus 31-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kökösi ravatalozóházból.
Emléke legyen áldott.
A gyászoló család
4313561


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az uzoni RÁPÓ BORBÁLA életének 68. évében hosszas betegség után elhunyt.
Temetése 2019. augusztus 30-án 15 órakor lesz az uzoni ravatalozóháztól.
A gyászoló család
4313557


Megemlékezés


Fájó szívvel emlékezünk a ba­róti id. KOMPORÁLY VIKTORRA halálának 12. évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
20292


Fájó szívvel emlékezem drága jó édesanyámra, BORDÁS ÉVÁRA (szül. HAJDÚ) halálának negyedik évfordulóján. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Négy éve már, hogy engem örökre itt hagytál, drága emlékeddel örökre szívemben maradtál. Bármilyen is a világi élet, pótolni nem tudna soha senki téged. Soha nem feledlek, mindig velem maradsz, halálod, míg élek, fájó emlék marad.
Lánya, Katalin
4313461


Bánatos szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi GÁL MÁRTÁRA (szül. KERTÉSZ), akit egy éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4313481


Kegyelettel emlékezünk BERSZÁN KLÁRÁRA halálának első évfordulóján.
Nyugodjon békében.
A Tamás család
4313506


Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a nagyajtai SIMON ROZÁLIÁ­RA halálának negyedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4313556


Az én időm előbb lejárt, mint szerettem volna, bocsássatok meg, de nem tehetek róla. Ne sírjatok, többé már nem szenvedek, a fájdalom csak az, hogy többé nem lehetek veletek. Búcsúztam volna, de erőm nem engedett, csak szívem súgta: Isten veletek.
Fájó szívvel emlékezünk HEGYELI KRISZTINÁRA halálának tizedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, lányai és azok családjai
4313533


Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk VÁNCSA TIBORRA és az árkosi születésű VÁNCSA KÁLMÁNRA haláluk 26., illetve 10. évfordulóján.
Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Szeretteik
4313566


Ma hat hete volt életünk legszomorúbb napja. Temetőnek mély csendjében pihen egy apai szív csendesen, már nem dobban családjáért, messze vitted, Istenem. Hívott az Úr, el kellett indulnod, időt nem hagyva, hogy elbúcsúzzunk. Szerető férj voltál, drága édesapa, most bánatos családunk őrangyala. Édes jó Istenünk, öleld át helyettünk, mert csak te tudod, mennyire hiányzik nekünk. Örök hiányát érezve, fájó szívvel emlékezünk a szépmezői TIMÁR GYÖRGYRE. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Pihenése legyen csendes.
Szerettei
4313567


Az élet csendesen megy tovább, de az emlékek elkísérnek egy életen át. Szívünkben örök szeretettel emlékezünk a sepsikőröspataki id. KARÁCSONY LÁSZLÓRA, akit nyolc éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, gyermekei és azok családja
4313569


„A búcsúszó, amit nem mondtál ki, elmaradt, de ezernyi emlék, sok millió szó, csillagnyi mosoly, melyet szereztél nekem, az örökké megmarad.” Köszönöm, hogy veled élhettem és mindig mellettem voltál. Köszönöm, hogy szerethettelek! Fájó szívvel emlékezem BOD IRÉNKÉRE, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára.
Emlékét szívemben őrzöm.
Gyászoló élettársa, Géza
4313570


Szeretettel, fájó szívvel emlékezünk drága szüleinkre, az uzoni id. TÓTH BÁLINTRA halálának 30. és TÓTH BÁLINTNÉ KÁNYÁDI ERZSÉBETRE halálának 21. évfordulóján. Emlékük szívünkben mindig élni fog.
Szeretteik

Köszönet


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik mellettünk álltak NAGY OLGA elhunyta alkalmával, különösen Réti Ilonka és Péter Irén áldozatos munkájáért.
A gyászoló család
4313532

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 906
szavazógép
2019-08-29: Közélet - Iochom István:

Átadták a Pro Urbe díjakat (Kézdivásárhely)

Deme László ny. iskolaigazgató, Vetró András szobrász és dr. Vitális Sándor ny. főorvos vette át a céhes város érdekében kifejtett, maradandó értékű tevékenységéért a Pro Urbe díjat csütörtökön a kézdivásárhelyi Vigadó színháztermében. A díjátadás a kézdivásárhelyi Őszi sokadalom nyitórendezvénye is egyben, a Pro Urbe díj a díszpolgári cím után a második legfontosabb kitüntetés, amit a városi önkormányzat ítél oda egy arra érdemes, hetven éven felüli személynek. A korábbi években Incze László, Vikol Kálmánné Poller Erzsébet és dr. Szőcs Géza részesült Pro Urbe díjban. A három idei díjazottat a Nagy Mózes Közművelődési Egyesület, a Tegyünk Kézdiszékért civil tömörülés és a Székely Kutyaklub javasolta.
2019-08-30: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Őszi sokadalom Kézdivásárhelyen
Ma: 10 órától termék- és kézművesvásár a Gábor Áron téren; könyvtári programok: gyermekfoglalkozások (korhatár: 5–10 év) a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban; 11 órától Gyermekváros: Csíkos, pöttyös, kockás gyermekek tere a Gábor Áron parkban;