Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Labdarúgás, 3. LigaHarmadszor is döntetlent játszott a Kézdivásárhelyi SE

2019. szeptember 9., hétfő, Sport

A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában is döntetlent játszott a Kézdivásárhelyi SE, amely gól nélküli mérkőzésen egy pontot szerzett az újonc Huşana Huşi vendégeként. A felső-háromszéki csapat az idényben harmadszor osztozkodott a pontokon, viszont második alkalommal nem szerzett és nem is kapott gólt.

A Bunduc – Stanciu (Bakó, 72.), Tankó, Damian, Cîrstian (Mojzi, 58.), Gazda, Gáll (Fozocoş, 46.), Păun, Gajdó, Pakucs, Babei összetételű céhes városbeli együttes számára a szombati mérkőzésen megismétlődött a nyitókörbeli, Galaci U elleni történet: hiába voltak aktívabbak és dolgoztak ki veszélyes helyzeteket a kék-fehér mezes labdarúgók, a befejezésnél ezúttal is pontatlanok voltak, egyetlen lehetőséget sem tudtak gólra váltani. Öröm az ürömben, hogy visszatért a csapat egykori csatára, Alin Babei, aki tavaly az akkor még élvonalbeli Dunărea Călăraşi hívására elhagyta a kézdivásárhelyi csapatot. A támadó az 1. ligában mindössze egy mérkőzésen kapott lehetőséget, majd a másodosztályban érdekelt Resicabánya mezében folytatta. Babei a 2017–2018. évi szezonban 14 gólt jegyzett a KSE színeiben, viszont a Vaslui megyei gárda ellen a 21 éves játékos sem tudott betalálni.

Bátran kezdtek a vendégek, azonban hiába jutottak el az ellenfél tizenhatos területéig, mert megtorpantak és próbálkozásaik rendre elakadtak a védőkön. A legnagyobb helyzetet Nicolae Păun hagyta ki a 25. percben, aki szép akció végén 13 méterről nem tudta eltalálni kaput. Pakucs Norbert és Babei is többször eredménytelenül próbálkozott, Răzvan Damian fejesét pedig a hazai kapus kotorta ki a léc alól. A második félidőben a moldvaiak két gyors kontrával alaposan megdolgoztatták Gabriel Bunduc kapust, aki bravúrosan védett, egy alkalommal pedig a kapufa is segítségére volt. A KSE a 70. perctől emberelőnyben játszott, miután a játékvezető Ionuț Jitaru szabálytalanságát másodszor is sárga lappal büntette. Silviu Stanciu is lesérült, így Ciprian Răduţoiu és Kanyó Szilárd után újabb alapember dőlt ki a csatasorból.

„Sajnos nem sikerült feltenni a pontot az i-re, mivel nincs, aki berúgja a helyzeteket. Szépen szőjük a támadásokat, el is jutunk a tizenhatos területéig, viszont ott mintha senki sem merné magára vállalni a lövést, vagy ha mégis, akkor az első védőt találja el. Ezen kell változtatni, nagyon érezzük Ştefănescu hiányát, azonban bízom benne, hogy Babei visszatérésével, illetve a sérültek felépülésével a gólok is jönni fognak” – mondta Gazda József játékos-edző.

További eredmények: FC Ozana Târgu Neamț–Bákói Aerostar 1–2, Bákói MSK–Sporting Liești 1–0, Ceahlăul Piatra Neamţ–FC Botoșani II. 4–0, Pașcani–Focșani 0–2, Galaci U–Știința Miroslava 2–2, Foresta Suceava–Galaci Oțelul 3–0, Șomuz Fălticeni–Bucovina Rădăuți 0–5.

A rangsor:

1. Rădăuţi                        3              0              0              7–0         9

2. Aerostar                       3              0              0              6–2         9

3. Suceava                       2              1              0              7–1         7

4. Ceahlăul                      2              0              1              7–3         6

5. Focşani                         2              0              1              4–2         6

6. Oţelul                            2              0              1              4–4         6

7. Miroslava                    1              1              1              6–6         4

8. Ozana                           1              1              1              3–3         4

9. KSE                               0              3              0              1–1         3

10. Bákó                          1              0              2              1–2         3

11. Lieşti                           1              0              2              2–5         3

12. Fălticeni                     1              0              2              1–6         3

13. Galac                          0              2              1              2–4         2

14. Huşana                      0              1              2              1–3         1

15. Botoşani                    0              1              2              2–8         1

16. Paşcani                      0              0              3              3–7         0

A 4. forduló (szeptember 13–14.): Bákói Aerostar–Bucovina Rădăuți, FC Botoșani II.–Pașcani, FC Ozana Târgu Neamț–Ceahlăul Piatra Neamţ, Sporting Liești–Șomuz Fălticeni, Kézdivásárhelyi SE–Bákói MSK, Galaci Oțelul–Hușana Huși, Știința Miroslava–Foresta Suceava, Focșani–Galaci U. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1071
szavazógép
2019-09-09: Sport - Tibodi Ferenc:

Átlagos idény, ezúttal is a birkózás volt húzó sport a Sepsi ISK-nál (Sportélet)

A Nemes Áron irányította Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklub az elmúlt évben öt szakosztállyal működött, és a 31 csoportja több mint 400 tehetséges gyereket foglalkoztatott. A ma megkezdődött 2019/2020-as tanévnek is ugyanekkora létszámmal vágnak neki, az igazgató azt reméli, hogy ebben a szezonban is tudják hozni azt a szintet, mint az előző tanévben, és ha lehetőség van rá, akkor túl is szárnyalják azt. Az előző szezonban a sportiskolás birkózók tizennyolc (ebből három bajnoki cím), az atléták pedig hét dobogós helyezéssel öregbítették az intézmény hírnevét az országban. Ezekről és a Sepsi ISK mindennapos gondjairól az elmúlt hétvégén beszélgettünk Nemes Áronnal, aki úgy véli, hogy a kisstadionbéli létesítményük hiánya miatt csak a gyerekek járnak pórul. Továbbá meg kell említenünk azt a tényt is, hogy az ISK tanulói igyekeznek kivenni részüket a közösségi életből is: szemétszedést szerveztek Sugásfürdő felé, részt vettek az Írisz Ház által szervezett Összefogás napján, emellett volt évzáró kosárlabda-maratonjuk és farsangi korcsolyabulijuk is.
2019-09-09: Sport - :

Kikapott a Farul otthonában az FK Csíkszereda (Labdarúgás, 2. Liga)

A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában idénybeli harmadik vereségét szenvedte el a Valentin Suciu irányította FK Csíkszereda, tegnap védelmi hibák miatt 2–0 arányban kikapott a Farul Constanța vendégeként.