Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Labdarúgás, 2. LigaKikapott a Farul otthonában az FK Csíkszereda

2019. szeptember 9., hétfő, Sport

A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában idénybeli harmadik vereségét szenvedte el a Valentin Suciu irányította FK Csíkszereda, tegnap védelmi hibák miatt 2–0 arányban kikapott a Farul Constanța vendégeként.

  • Fotó: Pál Zoltán
    Fotó: Pál Zoltán

A csíki csapatban egészségügyi problémák miatt nem játszott Csonka Bonifác, Soufiane Jebari, Aszalos Richárd, Becze Tamás és Romaric Logon, míg Gyenge Szilárd kapus és Simó Csongor hátvéd behívót kapott a román tizenkilenc év alatti válogatottba. A Farul trénere, Ianis Zicu nem számíthatott Mihailo Mitrov, Ionuț Ursu és Tudor Ioan Moldovan játékára, hiszen mindhárman sérültek.

Rossz minőségű gyepszőnyegen kezdték a mérkőzést a csapatok, a házigazdák többet támadtak, a 10. percben a vezetést is megszerezhették volna, viszont Ionuț Stoica lövését bravúrral védte Bordás Dániel. A vendégek legnagyobb helyzete az első félidőben Barta Norbert nevéhez fűződik, a 30. percben közeli próbálkozását szögletre mentette a házigazdák hálóőre. Válaszul a 38. percben a tengerparti együttes egy jobb oldali szabadrúgás után vezetést szerzett: Viorel Lică kapásból a hosszú alsóba lőtte a labdát (1–0).

A szünet után a Farul volt veszélyesebb, azonban Bordás magabiztosan védett, a másik oldalon pedig Eder González lövését a hazai csapat kapusa hárította, majd Takács Martin egyenlíthetett volna, de szögletre mentett Vlad Muțiu. A Constanța a 74. percben ellentámadásból növelte előnyét, Ionuț Stoica félpályánál kapott labdát, megiramodott és a tizenhatos területre verekedte magát, majd Bordás lábai között a hálóba gurított (2–0). Az FK Csíkszereda a folytatásban a szépítésre hajtott, viszont Hodgyai László fejese fölé ment, Raul Palmeș lövését pedig Muțiu szögletre mentette.

Valentin Suciu csapata harmadik idegenbeli mérkőzését játszotta a másodosztályban, az Aradi UTA és a Buzău elleni kiszálláshoz hasonlóan sem gólt, sem pedig pontot nem szerzett. Az FK Csíkszereda a rangsor 17. helyére csúszott, és a 7. fordulóban szombaton 11 órakor a 13. helyezett Temesvári Ripensia együttesét fogadja. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 906
szavazógép
2019-09-09: Sport - :

Harmadszor is döntetlent játszott a Kézdivásárhelyi SE (Labdarúgás, 3. Liga)

A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában is döntetlent játszott a Kézdivásárhelyi SE, amely gól nélküli mérkőzésen egy pontot szerzett az újonc Huşana Huşi vendégeként. A felső-háromszéki csapat az idényben harmadszor osztozkodott a pontokon, viszont második alkalommal nem szerzett és nem is kapott gólt.
2019-09-09: Sport - :

Kilenc gólt vágott a Sepsi OSK II. (Labdarúgás, 4. Liga)

A negyedosztályban érdekelt Sepsi OSK II. hazai pályán 9–0 arányú győzelmet aratott Nagyajta ellen a 4. fordulóban. A piros-fehérek az eddigi három mérkőzésüket kapott gól nélkül hozták le, jelenleg a második helyen állnak, viszont egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.