Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Felborult egy traktor

2019. szeptember 10., kedd, Közélet

Megbénult a forgalom kedd délután a 12-es országúton Málnás közelében, ahol baleset történt kevéssel 17 óra után.

A megyei rendőrfelügyelőség tájékoztatása szerint a település külterületén, Csíkszereda felé egy kamion és egy traktor balesetezett, emiatt a járműközlekedést mindkét irányba felfüggesztették egy időre, a tiltást azonban később feloldották. Mădălina Ghirdă szóvivő szerint egy személy megsérült, az országos rendőrfelügyelőség honlapján közzétett tájékoztató szerint súlyosan.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1147
szavazógép
2019-09-09: Közélet - Fekete Réka:

Újra kinyitott a mikóújfalusi orvosi rendelő

Málnáson két és fél éve, Mikóújfaluban egy esztendeje nincs családorvos, ezért volt nagy esemény a tegnapi rendelőmegnyitó az Olt mentén. A Brassóból ingázó dr. Kovács Attila és laboráns végzettségű felesége, Cătălina Kovács Mikóújfaluban és Málnáson vállalt szolgálatot, erről tegnap az újfalusi rendelőben tartottak tájékoztatót, mely alkalomból néhány helyi embertől  megkérdeztük, mit jelent ez számukra.
2019-09-11: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Play! Mobile projekt
Ez év szeptemberében zajlik Csernátonban, Sepsiszentgyörgyön és Baróton a Magma Kortárs Közeg Egyesület szervezésében a Play! Mobile projekt. A művészeti rendezvény a résztvevők segítségével színpaddá és kiállítási helyszínné változtatja a településeket.