Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Változik a forgalmi rend a Dózsa utcában

2019. szeptember 11., szerda, Közélet

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala felhívja az autósok figyelmét, hogy szeptember 9-től megváltozott a forgalmi rend a Dózsa György utca rendőrség előtti szakaszán.

  • Fotó: A városháza kommunikációs irodája
    Fotó: A városháza kommunikációs irodája

A forgalmi rendőrség kérésére ezután csak a Molnár Józsiás utca és Dózsa György utca kereszteződése (ún. Tükör utca) felől érkező autók tudnak jobbra kanyarodni a piac hátsó parkolójához, a körforgalom felől nem lesz lehetőség balra térni a piac bejáratához. Ennek következményeként, aki a piac hátsó parkolójából szeretne kijönni az útra, kötelezően jobbra kell kanyarodnia.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a magyar feliratok lefestéséről több székelyföldi településen?
eredmények
szavazatok száma 694
szavazógép
2019-09-11: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Célegyenesben az édes ízek fesztiválja

Minden adott ahhoz, hogy a hétvégén telt házas rendezvény legyen Erdély legédesebb, a kürtőskalács köré épülő fesztiválja – vélekedett Grüman Róbert, a megyei önkormányzat alelnöke, aki a pénteken rajtoló eseménysorozathoz kapcsolódó legújabb tudnivalókat ismertette. A harapni- és látnivalókban egyaránt gazdag rendezvény végleges programja a kurtosfeszt.ro honlapon böngészhető.
2019-09-11: Közélet - Bokor Gábor:

Megelégelték a kóbor kutyák garázdálkodását

Módfelett elszaporodtak a kóbor kutyák Nagyborosnyón. Közel ötven gazdátlan eb keseríti az ott lakók életét, a helyzet tarthatatlanná vált. A probléma megoldása érdekében a községháza a TEGA Rt.-vel szerződött a kóbor kutyák befogására és elszállítására. Pénteken első alkalommal került sor a gazdátlan ebek befogására – tudtuk meg Kanyó Antal alpolgármestertől, aki az akciót irányította. Hat kutyát tudtak befogni, fele-fele arányban kant és szukát.