Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Új iskolaigazgató és aligazgató

2019. szeptember 11., szerda, Közélet

A kézdivásárhelyi Gábor Áron Szakképző Líceumban 570 tanuló kezdte meg az új tanévet.

  • A szerző felvétele
    A szerző felvétele

Az előző tanévben Gábor Rezső iskolaigazgató – aki 1990 óta vezette a tanintézményt – nyugdíjba vonult, helyét Pap Sándor mérnök-tanár vette át, aki tizenkilenc esztendeig volt aligazgató. Az aligazgatói tisztséget Finna István földrajz szakos tanár tölti be, aki tizenhárom éve a középiskola tanára. Megtudtuk, hogy a posztlíceumi és esti osztályokba még lehet jelentkezni. Kézdivásárhely többi tanintézményében nem történt igazgatócsere.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint jó hatása lesz-e az edzőváltásnak a Sepsi OSK-nál?

eredmények
szavazatok száma 612
szavazógép
2019-09-11: Közélet - Bokor Gábor:

Megelégelték a kóbor kutyák garázdálkodását

Módfelett elszaporodtak a kóbor kutyák Nagyborosnyón. Közel ötven gazdátlan eb keseríti az ott lakók életét, a helyzet tarthatatlanná vált. A probléma megoldása érdekében a községháza a TEGA Rt.-vel szerződött a kóbor kutyák befogására és elszállítására. Pénteken első alkalommal került sor a gazdátlan ebek befogására – tudtuk meg Kanyó Antal alpolgármestertől, aki az akciót irányította. Hat kutyát tudtak befogni, fele-fele arányban kant és szukát.
2019-09-11: Világfigyelő - :

A németek nem felejtik a magyarok 1989-ben tanusított bátorságát

A németek soha nem felejtik el a magyarok 1989-ben tanúsított bátorságát, amellyel hozzájárultak Németország egységének helyreállításához – hangsúlyozta Wolfgang Schäuble, a német szövetségi parlament (Bundestag) elnöke tegnap Berlinben. A Bundestag őszi ülésszakát megnyitó beszédében Wolfgang Schäuble a magyarországi határnyitás 30. évfordulójáról megemlékezve kiemelte, hogy az egykori keleti blokk kommunista uralom alá vetett népei 1989-ben békés forradalmakkal kivívták szabadságukat és függetlenségüket.