Elhalálozás

2019. szeptember 12., csütörtök, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a kisbaconi születésű sepsiszentgyörgyi
PÉTER LÁSZLÓ,
az építővállalat
volt technikusa
életének 87. évében rövid, de súlyos szenvedés után
elhunyt.
Temetése 2019. szeptember 13-án, pénteken 15 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi
szemerjai református
ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
A gyászoló család
4313785

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a gidófalvi
özv. UNGVÁRI ANDRÁSNÉ
szül. MOLNÁR ROZÁLIA
életének 84. évében elhunyt.
Temetése 2019. szeptember 13-án, pénteken 14 órakor lesz a gidófalvi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás csütörtökön 19 órától és a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
A gyászoló család
4313768
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
id. VÁNCSA FERENC
életének 73. évében elhunyt.
Temetése 2019. szeptember 13-án, pénteken 13 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi római katolikus temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4313767

Megemlékezés
Hívott az Úr, el kellett indulnod, időt nem hagyva, hogy elbúcsúzzunk. Édes jó Istenünk, öleld át helyettünk, mert csak te tudod, mennyire hiányzik nekünk. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a szeretett édesapára, drága jó testvérre, sógorra, nagybácsira, rokonra, a rétyi KIS CSABÁRA, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Akiknek szívében örökké élsz, titokban várják, hogy visszatérsz. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4313783
Elment, mint a lenyugvó nap, de szívünkben él és örökre megmarad. Fájó szívvel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagyapára, apósra, BERNÁD SÁNDORRA halálának 22. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
1281
„Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre.” Szeretettel emlékezünk a kökösi id. PRÉDA JÁNOSRA halálának 11. évfordulóján.
Szerettei
4313773
Kegyelettel emlékezünk
HORVÁTH ANDRÁSRA halálának hatodik hónapjában. Pihenése legyen csendes.
Szerettei
4313705
Egy pillanat, és mindennek vége, szólni sem tudtál, hogy indulsz a messzeségbe. De az élet megy csendesen tovább, az emléked elkísér egy életen át. Maradt egy csendes sírhalom és a szeretteid szívében örök fájdalom. Így emlékezünk a zágoni TÖRÖK ILONÁRA halálának hatodik hetében.
Szerettei
4313740
A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben örök a fájdalom és a szeretet. De ő nekünk sohasem lesz halott, mert a jók örökké élnek, mint a csillagok. Fájó szívvel emlékezünk az egy éve elhunyt, baróti születésű sepsiszentgyörgyi PÉTER MAGDOLNÁRA (szül. BALÁZS). Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
4313761
Szeretetét, jóságát, gondoskodását szívünkbe zárva és mindörökre megőrizve, fájó szívvel emlékezünk a közép­ajtai születésű sepsiszentgyörgyi SZABÓ SÁNDORRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
4313765
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk BARTÓ ROZÁLIÁRA halálának harmadik évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4313779

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2038
szavazógép
2019-09-12: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Édes ízek fesztiválja
A Kürtőskalács – Édes ízek fesztiválját idén szeptember 13–15. között tartják Sepsiszentgyörgy főterén. Tizenöt csapat versenyzik az Év székelyföldi kürtőskalácsa címért.
2019-09-12: Sport - :

Tíz csapattal kezdődik pénteken az idény (Jégkorong Erste Liga)

Tíz csapat vág neki a jégkorong Erste Liga pénteken rajtoló küzdelmeinek. A címvédő FTC-Telekom és a legutóbb döntős Sport Club Csíkszereda mellett a Brassói Korona, a Dunaújvárosi Acélbikák, a Fehérvári Titánok, az UTE, a Schiller-Vasas HC, a DEAC, a Gyergyói HK és a Hokiklub Budapest indul. Az előző idénybeli mezőnyhöz képest egy hiányzó van, a Vienna Capitals farmcsapata.