Dézsafürdő-készítő tanfolyam

2019. szeptember 25., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Vidékfejlesztési programja keretén belül dézsafürdő-készítő tanfolyammal folytatja képzéssorozatát az AgroSIC Közösségek Közti Társulás október 25–27. között.

  • Hobbiasztalos – blog.hu
    Hobbiasztalos – blog.hu

Az elméleti és gyakorlati képzésre október 21-ig lehet jelentkezni. A Kovászna Megye Tanácsa fenntartásában működő társulás által biztosított képzésen a résztvevők mesteremberek segítségével sajátíthatják el a dézsafürdő elkészítésének fortélyait. A tanfolyam elméleti és gyakorlati részére is a kézdiszéki Haralyban kerül sor. A képzésre a helyek száma korlátozott. Jelentkezni az agrosic2017@gmail.com e-mail-címen vagy a 0374 965 488-as telefonszámon lehet naponta 8–16 óráig.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesznek-e újabb szigorítások a koronavírus-járvány miatt Romániában?
eredmények
szavazatok száma 289
szavazógép
2019-09-25: Pénz, piac, vállalkozás - :

Értékes kontinentális talapzat (Energiaipar)

A befektetők számára kedvezően módosítaná a román kormány a fekete-tengeri földgáz kitermelését lehetővé tevő törvénytervezetet, az erről szóló módosító indítványt múlt hét végén tette közzé az energiaügyi minisztérium az intézmény honlapján.
2019-09-25: Pénz, piac, vállalkozás - :

Egy üveg méz

Jövő év január elsejétől indul az a program, amely révén minden iskolás havonta egy üveg mézet kap – jelentette be Daniel Botănoiu.