Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Indítvány előtti matekozás

2019. október 7., hétfő, Belföld

További hét törvényhozó biztosított arról, hogy támogatja az ellenzéknek a kormány ellen benyújtott bizalmatlansági indítványát, így már összesen 244-en vagyunk – jelentette be tegnap Foksányban Ludovic Orban.

A Nemzeti Liberális Párt elnöke szerint a legutóbbi tárgyalásaikon még heten csatlakoztak a támogatók táborához, ami – az ő számításai szerint – összesen 244 támogatót jelent, és ez „kicsit kényelmesebb”, mint a korábban számontartott 237. Amikor az RMDSZ szavazatairól kérdezték, Orban azt mondta, hogy bár nem fognak láthatóan szavazni, nem aggódik a párt parlamenti képviselőinek voksa kapcsán. „Harminc év alatt az RMDSZ vezetése soha nem kérte parlamenti képviselőit, hogy nyíltan szavazzanak, ez náluk nem szokás. Másrészt ugyanebben a harminc esztendőben a képviselők mindig betartották az RMDSZ vezetősége által hozott hivatalos döntéseket. Következtetésképpen nem aggódom az RMDSZ képviselőinek voksával kapcsolatban” – mondta Orban.

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 219
szavazógép
2019-10-07: Világfigyelő - :

A harc nem volt hiábavaló (Megemlékezés Felvidéken)

Többtucatnyi helyszínen – szinte minden nagyobb, magyarok által lakott településen – tartottak megemlékezéseket a nemzeti gyásznap alkalmából a Felvidéken tegnap.
2019-10-07: Belföld - :

Az RMDSZ nem lépne kormányra

Ha átmegy a bizalmatlansági indítvány, az RMDSZ nem kíván kormányra lépni, ez ügyben nem is állított semmiféle feltételt, de támogat egy liberálisok köré épülő kabinetet – jelentette ki tegnap Kelemen Hunor.