Nem akart egyezkedni

2019. október 9., szerda, Közélet

Két idős férfi riasztotta a baconi rendőröket hétfő délután egy cserbenhagyásos balesethez. A bejelentés szerint egy gépkocsi ütközött a mezőgazdasági gépnek, amivel ők haladtak, majd az autó vezetője nem volt hajlandó közös megegyezéssel rendezni a kárt, és távozott.

  • Fotó: radioiasi.ro
    Fotó: radioiasi.ro

A rendőrök a baleset helyszínéhez közel azonosítottak egy járművet, melynek hiányoztak a rendszámtáblái, illetve ütésnyomok látszottak a jobb első részén. A jármű 28 éves vezetője az igazoltatás során megerősítette a két idős férfi által elmondottakat, és közölte, hogy nem rendelkezik jogosítvánnyal. Állítása szerint a nagy sebesség miatt elvesztette uralmát az autó felett, nekiütközött a szemből jövő rotációs kapálógépnek, majd miután az azon ülők a rendőrséget hívták, megijedt, és elhajtott a helyszínről. A vizsgálat igazolta, hogy a fiatalembernek nincs jogosítványa, a gépkocsi viszont szerepel a forgalmi nyilvántartásban. Az ügyben bűnvádi vizsgálatot indítottak. (ndi)

Hozzászólások
Szavazás
Készül-e ön nyaralni idén?eredmények
szavazatok száma 692
szavazógép
2019-10-09: Közélet - :

Apja autójával kalandozott

Annak beleegyezése nélkül vette kölcsön apja furgonját egy bardoci 27 éves fiatalember, akit a helyi rendőrök állítotak meg és igazoltattak.
2019-10-09: Közélet - :

Hamis papírokkal

Rutinellenőrzésen bukott le hétfőn egy 39 éves nő Sepsiszentgyörgyön.