Hamis papírokkal

2019. október 9., szerda, Közélet

Rutinellenőrzésen bukott le hétfőn egy 39 éves nő Sepsiszentgyörgyön.

  • Fotó: desteptarea.ro
    Fotó: desteptarea.ro

A közlekedésrendészet munkatársai a nő által vezetett jármű iratainak ellenőrzése közben figyeltek fel arra, hogy sem a kötelező biztosítás megkötését igazoló okiraton, sem a gépkocsi forgalmi engedélyébe ütött, a műszaki alkalmasságot igazoló bélyegzőn nem szerepelnek a biztonsági elemek. A rend őrei a papírokat visszatartották szakvizsgálatra. Az ügyben okirat-hamisítás és hamis iratok használata gyanújával indítottak eljárást. (ndi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1510
szavazógép
2019-10-09: Közélet - :

Nem akart egyezkedni

Két idős férfi riasztotta a baconi rendőröket hétfő délután egy cserbenhagyásos balesethez. A bejelentés szerint egy gépkocsi ütközött a mezőgazdasági gépnek, amivel ők haladtak, majd az autó vezetője nem volt hajlandó közös megegyezéssel rendezni a kárt, és távozott.
2019-10-09: Belföld - :

Őrtüzek az önrendelkezésért, a nemzeti régiókért

Székelyföld autonómiájáért hívja közös imára október utolsó vasárnapján a nagyvilág keresztény magyar gyülekezeteit a Székely Nemzeti Tanács (SZNT). Ugyanakkor arra buzdítják a közösségeket, hogy október 27-én gyújtsanak őrtüzeket, lármafákat Székelyföld minden településén.