Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Jó költségvetési tervezet

2019. november 6., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A távozó pénzügyminiszter szerint olyan, a jövő évre vonatkozó költségvetés-tervezetet ad át utódjának, amiben a hazai lakosság jövedelmének növekedése az elsődleges szempont.

  • Fotó: Ziarul Bursa
    Fotó: Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici ugyanakkor azt is előrevetítette, hogy ha ezek a tételek nem szerepelnek majd az új kormány tervezetében, akkor egy sor módosító indítványt nyújtanak be a parlamentbe. Szerinte ugyanis jövőre tartható a betervezett 2,92 százalékos hiánycél. * Az új pénzügyminiszter december közepére ígérte az új költségvetés-tervezetet. Florin Cîţu szerint ez már azért is más lesz a korábbinál, mert az 28 minisztériummal számolt, míg az új kabinet csak 16 tárcával dolgozik.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2161
szavazógép
2019-11-06: Pénz, piac, vállalkozás - :

A költségvetés végrehajtása

Többet költünk, mint amennyit terveztünk és kevesebb bevételt valósítunk meg – mondta egy televíziós műsorban az állami költségvetésről Ionuț Dumitru.
2019-11-06: Pénz, piac, vállalkozás - :

5G három városban

Az Orange három nagyvárosban indította el az új generációs 5G távközlési szolgáltatásait. A Bukaresteben, Kolozsváron és Jászvásáron elérhető szolgáltatás azonban csak a Samsung típusú készülékeken és bizonyos bérlettípusnál (Orange Me Start 25) érhető el – jelentette be a francia cégcsoport igazgatóhelyettese.