Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Nemzetpolitikai kiértékelő

2019. november 7., csütörtök, Világfigyelő

A Kárpát-medencei óvodafejlesztések, a Határtalanul! tanulmányi kirándulási program, a testvértelepülési kapcsolatok és a családtámogatások szerepeltek többek között a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) oktatási, kulturális, demográfiai és ifjúsági szakbizottsága ülésén – közölte a Miniszterelnökség tegnap.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az ülésen kiemelte: a szakbizottsági ülés célja, hogy területenként értékelje az elmúlt időszak külhoni magyarság szempontjából legfontosabb eseményeit.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 952
szavazógép
2019-11-07: Belföld - :

Adina Vălean lesz az európai biztos

Adina Vălean és Siegfried Mureşan európai parlamenti (EP-) képviselők személyében két jelöltet is javasoltak a Romániának járó európai biztosi posztra – jelentette be tegnap Ludovic Orban kormányfő, hangsúlyozva, hogy a kettős jelölésre vonatkozó döntést közösen hozták Klaus Iohannis államfővel.
2019-11-07: Világfigyelő - :

Emlékeztetnek a berlini fal maradványai

Az egykori berlini fal maradványai emlékeztetőül szolgálnak arra, hogy nem tekinthető magától értetődőnek sem a szabadság, sem a demokrácia. A fal örökre nyomot hagy Európa arcán – mondta Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben tegnap a berlini fal leomlásának 30. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen.