Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Részeg szekeres balesetezett

2019. november 8., péntek, Közélet

Személyi sérüléssel és anyagi kárral járó balesetet jelentettek szerda este Erősdről. A helyszínelő rendőrök megállapították, hogy egy szekér úgy haladt el a főúton két parkoló személygépkocsi mellett, hogy első kerekének tengelyével beleakadt mindkettőbe.

A történtek miatt a szekeres kibillent egyensúlyából, leesett és megsérült. A rendőrök alkoholszondába fújatták, a mérőműszer 1,07 mg/l szesztartalmat mutatott. A sérült 35 éves férfitől a kórházban vért is vettek a pontos alkoholtartalom megállapítására. A rendőrök gondatlanságból elkövetett testi sértésért vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 998
szavazógép
2019-11-08: Közélet - Hecser László:

Mikor legyen szülői értekezlet? (Barót)

A Baróti Szabó Dávid Középiskolában nem megy ritkaságszámba, hogy a szülői értekezletet délelőtti órára rögzítik. A szülők szerint mindezt azért, mert az osztályfőnökök nem vállalják a délutáni tanácskozást: vagy arra hivatkoznak, hogy így is van elég iskolai teendőjük, amit otthon kell megoldaniuk, de volt, aki kerek perec megmondta, legyenek tekintettel arra, hogy a szabad­idő neki is szabadidő. Olyan is volt, aki jelezte, nem a városban lakik, számára gondot jelentene a későbbi időpont. A nevüket nem vállaló szülők úgy nyilatkoztak, megértik a tanárok gondjait, de nem helyes az, hogy nekik kell elkérezniük a munkahelyükről, ha gyerekük iskolai életéről többet szeretnének megtudni.
2019-11-08: Közélet - Nagy D. István:

Más helyszínt keres a beruházó (Családi kalandpark Sepsiszentgyörgyön)

Az ellenzőkkel és a támogatókkal folytatott egyeztetések, valamint többszöri helyszíni szemle után úgy döntöttek, lemondanak arról, hogy a Honvéd-kút környékén található, legelőként nyilvántartott, de javarészt erdő által borított parcellákon valósuljon meg – önkormányzati hozzájárulással – a rozsnyói dinóparkot is létrehozó sepsiszentgyörgyi HCR Kft. által tervezett családi kalandpark – tájékoztatta lapunkat Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere. Az elöljáró szerint a befektetők a Sepsiszentgyörgy és Előpatak közötti útszakasz mentén keresnek új helyszínt, az önkormányzat kettőre tett javaslatot, ezek közül az egyik a Szemerja-Görgő Közbirtokosság területén fekszik.