Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Jövőre strandot avatnak Torján

2019. november 8., péntek, Közélet

Torja lesz az első kézdiszéki vidéki település, ahol jövőre strandot létesítenek. Az üvegszálas medencét már leszállították, jövő év május elsején indul a fürdési idény az esti megvilágítással is rendelkező strandon.

  • Daragus Attila polgármester a medence vizének magasságát mutatja (Bartos Lóránt felvétele)
    Daragus Attila polgármester a medence vizének magasságát mutatja (Bartos Lóránt felvétele)

A medencét a Szejkes patakából származó vezetékes vízzel fogják feltölteni. A 14×6 méteres medencét a sportcsarnok közelében szerelik fel, ehhez azonban szükséges a terület rendezése, az elképzelés szerint napozóhelyet is kialakítanak. Azért esett ide a választás – magyarázta Daragus Attila polgármester –, hogy ne kelljen zuhanyzókat és mellékhelyiségeket is építeni, hiszen a sportcsarnokban már ezek rendelkezésre állnak.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1003
szavazógép
2019-11-08: Közélet - Iochom István:

Intelligens jelzőlámpák segítik majd a forgalmat (Kézdivásárhely)

A kézdivásárhelyi tanács legutóbbi ülésén Bokor Tibor polgármester előterjesztésére az önkormányzati képviselők a helyi költségvetés módosításáról is döntöttek. A városháza bevételei az év elején tervezetthez képest 197 560 lejjel nőttek, ezt az összeget is be kellett foglalni a költségvetésbe.
2019-11-08: Világfigyelő - :

Erdogan Budapesten

Törökország stratégiai partnere Magyarországnak a biztonság és a migráció kérdésében is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök tegnap Budapesten, miután tárgyalt Recep Tayyip Erdogan török elnökkel. Orbán Viktor a Várkert Bazárban tartott közös nemzetközi sajtótájékoztatón azt mondta: a magyar külpolitikai gondolkodás abból indul ki, hogy Törökország nélkül nem lehet megállítani az Európába irányuló migrációt.