Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Érkeznek az oltások

2019. november 8., péntek, Belföld

November 10-én várható az influenzaellenes oltások második szállítmánya az országba, december elején pedig az utolsó szállítmány is megérkezik – nyilatkozta mandátumának átvételét követően az új egészségügyi miniszter, Victor Costache.

  • Fotó: kolozsvariradio.ro
    Fotó: kolozsvariradio.ro

A tárcavezető szerint az októberben érkezett első, 500 ezer adag vakcinát tartalmazó szállítmány után novemberben újabb félmillió adag oltás érkezik, majd az utolsó szállítmány december elejére várható. „Megpróbáljuk optimálisan működtetni ezt a rendszert, hogy jövőre már ne kelljen az oltások kríziséről beszélni” – ígérte Costache.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 960
szavazógép
2019-11-08: Belföld - :

Hírsaláta

A SZÓRAKOZÁS ÁRA. 5500 lejre bírságoltak egy gyulafehérvári fiatal nőt, aki megtévesztette a hatóságokat, miután azt jelentette a 112-es egységes segélyhívószámon, hogy ismeretlen helyen tartják fogva. A betelefonáló álnevet adott meg és nem válaszolt a visszahívásokra. A rendelkezésre álló adatok alapján a különleges műveleti csoport és a hírelemzők támogatásával 16 rendőr és négy csendőr indult a nő keresésére, és végül épen, egészségesen megtalálták. A 28 éves nő azt nyilatkozta, azért telefonált, hogy bosszút álljon élettársán, aki állítólag megcsalta. (Maszol)
2019-11-08: Belföld - :

Megjelent az Uber-törvény

Kihirdette tegnap Klaus Johannis államfő az alternatív szállítási tevékenységet szabályozó törvényt.