Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Ismét gyalogosokat ütöttek el átjárón

2019. november 12., kedd, Közélet

Minekutána pénteken halálos gázolás történt egy gyalogátjárón Sepsiszentgyörgyön az Oltmező úton, és az utóbbi időben egyre-másra érkeznek a hírek átjárón való balesetekről mind az említett helyen, mint a December 1. úton, hétfőn ismét baleset történt a megyeszékhelyen.

  • Fotó: Observatorul de Covasna
    Fotó: Observatorul de Covasna

Fél tizenegykor a Bánki Donát utcában a Füsti fecske vendéglő és a gyógyszertár közötti átjárón ütöttek el egy idős párt. A 80 éves férfi és 75 éves nő szabályosan igyekezett átkelni az átjárón, miközben elütötte őket egy személygépkocsi. Az áldozatokat kórházba szállították. Az autó 46 éves vezetőjét alkoholszondába fújatták, de az nem mutatott ki szesztartalmat. Ám mivel emberi sérüléssel járó baleset történt, a sofőrt kórházba kísérték vérvételre. Nevére gondatlanságból elkövetett testi sértésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1062
szavazógép
2019-11-12: Sport - Miska Brigitta:

Leontin Grozavu a Sepsi OSK új vezetőedzője (Labdarúgás, 1. Liga)

Már nem László Csaba a Sepsi OSK vezetőedzője, ugyanis a háromszéki klub kedden rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak. Az 55 éves székelyudvarhelyi szakember helyét a kispadon az 52 éves Leontin Grozavu veszi át, akivel a vezetőség hosszú távra tervez.
2019-11-13: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

FLOW nemzetközi mozgásszínházi fesztivál
Harmadik alkalommal rendezik meg Sepsiszentgyörgyön a FLOW Nemzetközi Mozgásszínházi Fesztivált november 13–17. között. A FLOW3 idén is a kortárs tánc-szcéna reprezentatív irányvonalaiból mutat be előadásokat, a fesztivál fő tematikája a letisztultság és a minimalizmus köré épül. Az ötnapos rendezvényen négy meghívott produkcióra, az M Studio legújabb előadására, valamint beszélgetésekre kerül sor a meghívott alkotókkal.