Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Súlyosan megsebesült egy budapesti artista

2019. november 19., kedd, Magazin

Előadás közben lezuhant és súlyosan megsebesült egy budapesti cirkusz artistája Vajdahunyadon.

A szombat délután történt cirkuszi balesetről több Hunyad megyei portál is telefonnal készített felvételt közölt. Ezeken az látszik, hogy az artistanő beül egy hevederbe, melynek egyik végét korábban egy kötélhez rögzítették. Miután mintegy négyméteres magasságba emelték, és az artista épp elkezdte volna a mutatványát, a textilgyűrű elvált a kötéltől, és az akrobata a mélybe zuhant.

Az Agerpres hírügynökség közlése szerint a 19 éves nőt azonnal a helyi kórházba szállították, ahol meg is műtötték. Mindkét karja és az egyik lába is eltört. A kórház szóvivője szerint állapota jó, de a kórházban kell maradnia.

A Hunyad megyei rendőrkapitányság szóvivője közölte: gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak vizsgálatot az eset kapcsán.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1065
szavazógép
2019-11-19: Magazin - :

Hazám-díjat kapott Dávid Gyula

Dávid Gyula irodalomtörténész, Fischer Ádám karmester, Kulka János színművész, Losonczi Ágnes szociológus, Németh Miklós közgazdász, politikus, Parti Nagy Lajos költő és Radnóti Zsuzsa dramaturg nyerték el idén a Hazám-díjat; a XXI. Század Társaság elismerését szombaton adták át Budapesten.
2019-11-19: Magazin - :

Kihalás fenyegeti a rovarfajok 41 százalékát

A friss jelentések szerint a rovarok mennyisége évente 2,5 százalékkal csökken, és a fajok 41 százalékát kihalás fenyegeti. A folyamat – melyről már több mint hetven tanulmány készült – fő okozójának a növényvédő szerek használatát és a klímaváltozást tekintik a tudósok – olvasható a CNN cikkében.