Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Leszakadt egy közúti híd Franciaországban

2019. november 20., szerda, Magazin

Egy ember meghalt és legalább további egy személy eltűnt, amikor egy közúti függőhíd leszakadt a délnyugat-franciaországi Toulouse-tól mintegy harminc kilométerre található Mirepoix-sur-Tarn településen hétfőn.

A 155 méter hosszú és 6,5 méter széles fémszerkezetű hídon haladó gépjárművek a Tarn folyóba estek. Eltűnt annak a teherjárműnek a sofőrje, amelynek a hídra érkezésekor leszakadt a maximum 19 tonnás járművek áthaladására engedélyezett építmény. A baleset pillanatában egy szemből érkező Renault Clio típusú autót vezető nő ki tudott úszni a partra, ám 15 éves lányát holtan találták meg a folyóban.

A Tarn ezen a helyen több mint húsz méter mély és 100 méter széles, búvárok indultak a híd alatti terület kutatására, a mentésre nyolcvan tűzoltót vezényeltek ki.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint jó hatása lesz-e az edzőváltásnak a Sepsi OSK-nál?

eredmények
szavazatok száma 613
szavazógép
2019-11-20: Magazin - :

Nemzetközi díjat nyert Londonban (A Fesztivál Akadémia Budapestről készült imázsfilmje)

Nemzetközi díjat nyert a Fesztivál Akadémia Budapest Géczy Dávid és Szabó Stein Imre által rendezett imázsfilmje a londoni székhelyű Lovie Awards­on.
2019-11-20: Máról holnapra - Farcádi Botond:

Mi legyen a fizetésekkel?

Ludovic Orban új kormányának első próbatételei közé tartozik a jövő évi minimálbér mértékének meghatározása. A témát hetek, hónapok óta napirenden tartják, Viorica Dăncilă volt miniszterelnök még a bizalmatlansági indítványról szóló szavazás előtt hirdette, hogy nettó száz lejjel növelnék a legkisebb fizetés mértékét, majd a leváltott, de ügyvivő kormány fejeként első olvasatban tárgyaltak is róla a miniszterek, végül azonban mégsem fogadták el az erről szóló határozatot, mintegy házi feladatként bízva Ludovic Orbanékra a kérdés megoldását.