Elhalálozás

2019. november 26., kedd, Elhalálozás

„Küzdöttél, de már nem lehet, csend ölel át, és szeretet.”
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk rokonainkkal, közeli és távoli ismerőseinkkel, hogy a szeretett, drága jó férj, édesapa, testvér, após, sógor, rokon, barát és jó szomszéd, az illyefalvi születésű sepsiszentgyörgyi
BOGA JÁNOS
életének 59. évében hirtelen eltávozott szerettei köréből.
Temetése 2019. november 27-én, szerdán 15 órakor lesz az illyefalvi háztól (Templom utca 430. szám).
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
A gyászoló család
4253

Fájdalommal tudatjuk, hogy az erdőfülei
özv. DÉNES ÁRONNÉ
szül. VARGA ESZTER
életének 86. évében elhunyt.
Temetése 2019. november 26-án 13 órakor lesz az erdőfülei ravatalozóháztól.
Pihenése legyen csendes
emléke áldott.
A gyászoló család
20367


Fájó szívvel tudatjuk, hogy a komollói születésű kálnoki
BÁJKUJ ADALBERT
(Béla)
életének 70. évében hosszú betegség után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2019. november 27-én, szerdán 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kálnoki református temetőben.
Részvétfogadás kedden 18 órától és a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4314990

Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, ZAKARIÁS ELEMÉR temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak és a nehéz percekben segítségünkre voltak.
A gyászoló család
848

Megemlékezés
Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Fájó szívvel emlékezünk ifj. KISS FERENCRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
Gyászoló családja
4315003


„Nem hal meg az, aki milliókra költi / Dús élete kincsét, ámbár napja múl, / Hanem lezárván, ami benne földi, / Egy éltető eszmévé finomul, / Mely fennmarad s nőttön nő tiszta fénye.” (Arany János)
A föld forog, a világ megy tovább. Telnek a napok, a hónapok. Már egy éve nem vagy velünk. Vagy mégis? Felvillanó mosolyod, mozdulataid, a hangod, teljes lényed él bennünk tovább nap mint nap. Hiányodat megszokni nem lehet. Szeretettel emlékezünk KÖLCZE GÁSPÁRRA, akit ma egy éve tarthattunk utoljára karjainkban. Emléke legyen áldott.
Halálába soha bele nem nyugvó özvegye, lányai
és testvérei
4314977


Fájó szívvel, el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó édesanyára, feleségre, nagymamára, a szentivánlaborfalvi BAKOS MARGITRA halálának első évfordulóján. Nyugalma legyen csendes.
Szerettei
4315012


Az idő múlásával a fájdalom enyhül, de a szeretet soha el nem fogy. Így emlékezünk a néhai uzoni TARCSI VILMÁRA halálának 21. évfordulóján.
Szerettei
4315021

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1541
szavazógép
2019-11-25: Közélet - Szekeres Attila:

A Szentkereszty-kastély újraállamosítása: pert vesztettek az örökösök

Fél évszázados ügyvédi pályafutásának egyik legfelháborítóbb ítélete született meg a Galaci Táblabíróságon – értékelte Kincses Előd, az árkosi Szentkereszty-kastélyért küzdő örökös Jankovich-Bésán család ügyvédje, akit telefonon kerestünk meg hétfőn, az ítélethirdetés napján.
2019-11-26: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
A sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium dísztermében szerdán 18 órától kezdődik Király Béla könyvbemutatója. A szerző Harangzúgás vagy laikus humanizmus című könyvét hozza el a sepsiszentgyörgyi közönségnek. A kötet Király Béla az elmúlt időszakban különböző helyeken megjelent esszéit és publicisztikáit tartalmazza. A szerzővel volt tanítványa, Erőss Bulcsú beszélget.