FallabdaÍrországban játszottak

2019. november 26., kedd, Sport

November 22-én és 23-án Dublin adott ottont az Ír Junior Open 2019 nemzetközi Grand Prix típusú fallabdaversenynek. A megmérettetésre nyolc kategóriában 143 gyerek nevezett, köztük a sepsiszentgyörgyi Dávid Márk és Bodor Bence.

A résztvevők nagyrészt Írországból, Skóciából és Angliából érkeztek, néhány játékossal képviseltette magát Románia, Hollandia, Dánia, Belgium, Luxemburg, Olaszország és Kína is. A Kovászna Squash SKE két játékosa, Dávid Márk a tizenöt év, Bodor Bence pedig a tizenhét év alatti korosztályban tette próbára magát: előbbi a 23. helyen végzett egy győzelemmel és három vereséggel, míg utóbbi tizedik lett két győzelemmel és két vereséggel. „Egy eléggé erős torna volt, hiszen az íreknél az utánpótlás népes, valamint edzői tapasztalatokban is jóval előttünk járnak, így elég jó játékosokat nevelnek ki. Két évvel ezelőtt már részt vettünk ezen a versenyen, akkor azonban jóval nagyobbnak éreztem a tudásbeli különbséget köztünk és a többiek között. Mindkét játékosom ügyesen harcolt, és a végeredménytől függetlenül elégedett vagyok velük, mert megpróbálták a legjobbat kihozni magukból. Levonjuk a tanulságot és dolgozunk tovább a jobb eredményekért, mert csak kitartó munkával lehet haladni” – mondta Bara Hunor edző, aki köszöni Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala támogatását, valamint hozzátette: december 13. és 15. között az ifjúsági Román Kupa-viadalon vesznek részt Brassóban. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1547
szavazógép
2019-11-26: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
A sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium dísztermében szerdán 18 órától kezdődik Király Béla könyvbemutatója. A szerző Harangzúgás vagy laikus humanizmus című könyvét hozza el a sepsiszentgyörgyi közönségnek. A kötet Király Béla az elmúlt időszakban különböző helyeken megjelent esszéit és publicisztikáit tartalmazza. A szerzővel volt tanítványa, Erőss Bulcsú beszélget.
2019-11-26: Sport - :

Hétvégi eredmények

KARATE. Szombaton Izvorani adott otthont az idei kadét, ifjúsági és U21-es korosztályú sportolók WKF román karatebajnokságának, amelyen 52 hazai egyesület 227 harcosa vett részt. A sepsiszentgyörgyi Shoto Team öt karatékával képviseltette magát a viadalon.