Hétvégi eredmények

2019. november 26., kedd, Sport

KARATE. Szombaton Izvorani adott otthont az idei kadét, ifjúsági és U21-es korosztályú sportolók WKF román karatebajnokságának, amelyen 52 hazai egyesület 227 harcosa vett részt. A sepsiszentgyörgyi Shoto Team öt karatékával képviseltette magát a viadalon.

  • A sepsiszentgyörgyi karatékák
    A sepsiszentgyörgyi karatékák

Kisgyörgy Hunor és Makó Csongor két-két megnyert és egy elvesztett meccs után a kisdöntőben harcolhatott, de mindketten kikaptak és az 5. hellyel vigasztalódtak. Raul Andrei már az első párharca után búcsúzott a versenytől, míg Solymosi Tamás (ifjúsági/76 kg) és Kisgyörgy Magor (U21/60 kg) végig jól küzdve megérdemelten szerzett bronzérmet.

KÉZILABDA. Az elmúlt hétvégén a megyeszékhelyi Szabó Kati Sportcsarnok adott otthon a kézilabda Rotiș-Nagy Gabriela Kupa tizenkettedik kiírásának. Az utánpótlástorna 2009-ben született lányoknak szólt, a viadalon pedig a Sepsi ISK négy csapata vett részt. A játék öröme mellett a tapasztalatszerzésen volt a hangsúly, a sportolók pedig nagy odaadással kézilabdáztak a nagyszámú és lelkes szurkolóközönség előtt.

KOSÁRLABDA. A Sepsi ISK U18-as lányegyüttese pénteken Alexandrián vendégszerepelt, ahol a korosztályos pontvadászat egy újabb teremtornáját rendezték meg. A Bordás Noémi Ágota irányította együttesünk két meccset játszott, mérlege pedig egy siker és egy vereség: Sepsi ISK–Nagyváradi Rookies 56–55 (csapatunk: Enyedi 2, Pánczél 3/3, Sztáncsuj, Csiszér 8, Kádár, Bocz 10, Ioachim 10/6, Tarczi 11, Tunyogi, Daragics 2, Nagy 6, Kanyó 4) és Sepsi ISK–Szatmárnémeti ISK 50–78 (csapatunk: Enyedi 8/6, Pánczél 4, Sztáncsuj, Csiszér 2, Kádár, Bocz 4, Ioachim 14/12, Tarczi 4, Tunyogi, Daragics R., Nagy 10, Kanyó 2). (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1742
szavazógép
2019-11-26: Sport - :

Írországban játszottak (Fallabda)

November 22-én és 23-án Dublin adott ottont az Ír Junior Open 2019 nemzetközi Grand Prix típusú fallabdaversenynek. A megmérettetésre nyolc kategóriában 143 gyerek nevezett, köztük a sepsiszentgyörgyi Dávid Márk és Bodor Bence.
2019-11-26: Sport - :

Madridba látogat a PSG (Labdarúgás, Bajnokok Ligája)

A szezon során először a Paris Saint-Germain ellen játszhat telt ház előtt a Santiago Bernabéuban a Real Madrid labdarúgócsapata.