Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Távoltartási rendelet

2019. november 26., kedd, Közélet

Távoltartási rendeletet bocsátott ki a zágonbárkányi rendőrőrs egy helybeli 41 éves férfi nevére, akinek 49 éves élettársa vasárnap délután jelentette a rendőrségen, hogy a férfi megverte.

A rendőrök kivezették a lakásból az erőszakoskodót, és megtiltották, hogy öt napon át 150 méternél közelebb menjen élettársához vagy lakásához. Családon belüli erőszak gyanújával bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 946
szavazógép
2019-11-26: Közélet - :

Ittasan, jogosítvány nélkül

A kézdivásárhelyi rendőrség ellenőrzés céljából leállított egy személygépkocsit vasárnap éjfél előtt 20 perccel. Kiderült, a 29 éves vezető nem rendelkezik jogosítvánnyal, továbbá az alkoholszonda igen magas értéket mutatott, leheletében 0,8 mg/l szesztartalmat mértek.
2019-11-26: Közélet - Bokor Gábor:

Gazdától gazdáig a Kárpát-medencében

Tokajon zajlott az elmúlt héten a Földész Fórum sorozatának XVIII. rendezvénye (az előzőt az év elején tartották Illyefalván). A Gazdától gazdáig a Kárpát-medencében elnevezésű tapasztalatcserét és munkalátogatást a Keleti Kapu Ökotermesztők Egyesülete, az illyefalvi LAM Alapítvány és az AgroSIC Közösségek Közötti Társulás szervezte. A háromszéki szervezőknek köszönhetően az eseményen közel húszszemélyes székelyföldi küldöttség is részt vehetett, amelyet Klárik Attila LAM-igazgató, valamint Orbán Miklós, az alapítvány koordinátora, felnőttképzési programfelelőse vezetett. A delegációban állattenyésztők, növénytermesztők, kézműves élelmiszereket előállító termelők kaptak helyet, valamint a Székely Gazdaszervezetek Egyesületének két falugazdásza is.