Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Református hírnökHa híd, akkor foci

2019. november 28., csütörtök, Közélet

Annak ellenére, hogy a kép nem azt tükrözi, hogy sportemberek lennénk, s habár játszani legtöbben nem tudunk, mégis szeretünk. És épp a foci iránti szeretetünk hozott össze bennünket, a Székelyudvarhelyi és a Sepsi Református Egyházmegye lelkészeit egy összecsapásra és egy baráti találkozásra.

Immár második alkalommal rendeztük meg ezt a „bajnokságot”. Első alkalommal Parajdon mértük össze erőnket, most pedig a Sepsi Aréna adott helyet a visszavágónak.
Ez alkalommal is a Sepsi Református Egyházmegye csapata nyerte meg a mérkőzést 7–3-as eredménnyel. A vendégek részéről Kovács László, Páll Zalán és Rátoni Botond talált a hálóba, a hazaiak részéről pedig Sánta Imre háromszor, Bíró Attila szintén háromszor, valamint Incze Zsolt György egy alkalommal rúgott gólt.

A vereség ellenére a vendégek nem voltak elkeseredve, hiszen a mérkőzést követően a hazaiak közös vacsorával és baráti beszélgetéssel vidították fel kedvüket.
Az alkalmon részt vettek: Kányádi György, Páll Attila Csaba, Páll Zalán, Györgyi Zsolt, Kovács László, Kincses Kálmán, Csinta Lajos, Pál Árpád Csaba, Barát István, Barabási Domokos és Rátoni Botond az Udvarhelyi Református Egyházmegye részéről, valamint Incze Zsolt György, Ungvári Barna András, Sánta Imre, Fülöp László, Barti Ferenc, Nagy Zsolt Attila, Bíró Attila és Marosi Árpád a Sepsi Református Egyházmegye részéről.

Mindannyian, akik ezen az alkalmon részt vettünk, megtapasztaltuk, hogy a foci kapcsolatokat teremt, barátságokat ápol és hidat épít ember és ember között. Istennek hálát adva az élményekért, reméljük, hogy lesz még folytatás!

Marosi Árpád

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1098
szavazógép
2019-11-28: Közélet - :

Várom az Urat (Református hírnök)

Adventi Keresztyén Zenefesztivál Sepsiszentgyörgyön
A Várom az Urat Adventi Keresztyén Zenefesztivál az Erdélyi Református Egyházkerület Ifjúsági Szövetségének (IKE) évente ismétlődő, egynapos rendezvénye, amely az adventi időszakban kínál alkalmat a befogadásra, kitárulkozásra, elcsendesedésre, felkészülésre.
2019-11-28: Család - :

Meghittség és együttérzés 1.

A meghittségnek, romantikának van egy nagyon egyszerű meghatározása a házasságban: megtesszük azt, amitől a másik jól érzi magát. Ezt a szabályt a kapcsolat elején, az udvarlás időszakában még talán betartjuk, aztán már észre sem vesszük, hogy megkopott a csillogás, beköltözött az életünkbe a rutin. A beletörődés helyett inkább tegyünk ellene!