Gyermekeink

2019. november 28., csütörtök, Család
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 722
szavazógép
2019-11-28: Család - :

Meghittség és együttérzés 1.

A meghittségnek, romantikának van egy nagyon egyszerű meghatározása a házasságban: megtesszük azt, amitől a másik jól érzi magát. Ezt a szabályt a kapcsolat elején, az udvarlás időszakában még talán betartjuk, aztán már észre sem vesszük, hogy megkopott a csillogás, beköltözött az életünkbe a rutin. A beletörődés helyett inkább tegyünk ellene!
2019-11-28: Család - :

A rizikék 1.

Elég kevesen ismerik Háromszéken (kivéve Felső-Háromszéket) a máshol oly népszerű rizikét (Lactarius deliciosus stb.). Sokfelé csak újabban szedik, eszik, például a Bakony vidékén.