AtlétikaIdén is lesz Mikulás-futás

2019. december 2., hétfő, Sport

A megyeszékhelyi Gáll Lajos Futókör, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság sok támogató segítségével december 7-én, szombaton huszonkilencedik alkalommal rendezi meg a már hagyományossá vált Mikulás-futóversenyt, amely a város és a környező települések kisgyerekeinek szól.

A verseny helyszíne Sepsiszentgyörgy központja, azaz a Szabadság tér. A megmérettetésen részt vevő minden gyermek édességcsomagot kap, a szervezők díjazzák a korosztályok első három helyezettjét, de a megszokott tombolahúzás sem marad el. A nevezési díj 5 lej, amely tartalmaz egy tombo­lajegyet is, de 2 lejért további sorsjegyek is vásárolhatók. A verseny tervezett programja: 8.30 órától nevezés a főtéren felállított titkárságon, 10 órától rajtol a korosztályonkénti via­dal. A korcsoportok: 0–3 évesek, óvodások, 0–I–II. osztályosok, III–IV. osztályosok – külön fiúk és lányok. A versenytávokat a gyerekek korának megfelelően jelölik ki. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 278
szavazógép
2019-12-02: Sport - :

Hozták a kötelezőt a zöld-fehérek (Női kosárlabda)

Edvin Marton sepsiszentgyörgyi koncertje miatt a megszokottól eltérően nem a Sepsi Arénában, hanem a Szabó Kati Sportcsarnokban játszotta le soros bajnokiját a címvédő zöld-fehér mezes együttes, amely nem illetődött meg a változástól, és a női kosárlabda Nemzeti Liga Keleti csoportjának 9. fordulójában 78–35-re legyőzte a vendég Konstancai Phoenix csapatát. Miután szombaton a Szatmárnémeti VSK elvesztette veretlenségét, a Sepsi-SIC az egyetlen, amely továbbra is őrzi hibátlan mérlegét a pontvadászatban.
2019-12-02: Sport - :

Brassói vendégszereplés (Birkózás)

Szombaton Brassóban rendezték meg az Edzők Emlékversenyének újabb kiírását, amelyen jól szerepeltek a Sepsiszentgyörgyi MSK és a szintén megyeszékhelyi Sepsi ISK birkózói.