Teremlabdarúgás, II. ligaElvesztette veretlenségét a KSE Futsal

2019. december 2., hétfő, Sport

A papírformával ellentétben a listavezető KSE Futsal együttese elvesztette veretlenségét, miután vasárnap kora délután 6–4-re kikapott a vendég West Déva csapatától a másodosztályos teremlabdarágó-bajnokság 9. fordulójában. A kudarc ellenére a céhes városbeli együttes továbbra is vezeti a tabellát.

  • Fotó: Tofán Levente
    Fotó: Tofán Levente

A Farkas–Gáll, Gajdó, Damian, Păun (cserék: Bunduc, Pakucs, Barbócz, Mojzi, Faragó, Bandi, Cîrstian) összeállítású hazai csapat kezdte jobban a találkozót, és Păun révén a 11. percben meg is szerezte a vezetést (1–0). A kézdivásárhelyiek öröme nem tartott sokáig, hiszen a 15. percben egyenlítettek a vendégek (1–1). Az első félidő hajrájában még egyszer lecsaptak a dévaiak, akik így egygólos előnnyel vonultak szünetre (1–2). A második játékrész nyitánya újabb céhes városi gólt hozott, ekkor újra Păun volt eredményes (2–2), ám az egyenlő eredmény nem tartott sokáig, hiszen a dévaiak összehoztak két gyors gólt (2–4). A válaszra nem kellett sokáig várni, mert a 27. percben Bandi szépített, és újra játékban volt a KSE Futsal (3–4). A mérkőzés menetével ellentétben ismét a kézdivásárhelyi háló zörgött (3–5), de Păun a 34. percben visszaállította az egygólos különbséget (4–5). A folytatásban vészkapussal támadott a hazai csapat, ám fordítva sült el a kockázatos taktika, és szerzett találat helyett gólt kapott Gazda József csapata (4–6). A véghajrában őrülten rohamozott a háromszéki gárda, de már nem változott a mérkőzés végeredménye, és a zsinórban megnyert nyolc mérkőzés után botlott egyet a KSE Futsal csapata.

Teremlabdarúgó II. liga, 9. forduló: KSE Futsal–West Déva 4–6 (1–2). Kézdivásárhely, Kicsid Gábor Sportcsarnok. Vezette: Dumitru Bogdan Balaban (Galac) és Dragoș Mocanu (Brăila). Gólszerzők: Păun (11., 22., 34.), Bandi (27.), illetve Ardeleanu (15., 20.,30., 39.), Boldor (25., 26.).

A forduló további eredményei: Marosvásárhelyi VSK–Gyergyószentmiklósi Inter 9–8, Korondi Junior–Gyergyóremetei Kereszthegy 5–10.

A táblázat:

1. KSE Futsal                   8              0              1              69–32      24

2. Kereszthegy                 7              0              2              61–37      21

3. West Déva                   5              0              4              59–42      15

4. Korondi Junior            2              1              6              49–61        7

5. Inter                               1              1              7              21–64        4

6. Marosv.*                      3              0              6              46–69        3

* hat büntetőpont levonva

Az alapszakasz utolsó, 10. fordulójának mérkőzései: West Déva–Marosvásárhelyi VSK, Gyergyószentmiklósi Inter–Korondi Junior, Gyergyóremetei Kereszthegy–KSE Futsal. (tibo)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2822
szavazógép
2019-12-02: Máról holnapra - Nagy D. István:

Az örök befejezetlen múlt

Miközben pár napja az ország színe-java Nagy-Románia létrejötte újabb megünneplésének révületében időzött, lélegzet-visszafojtva várva a katonai díszfelvonulásokat, valamint a még annál is parádésabb szónoklatokat, hazafias üzenetekkel töltve meg a közösségi oldalakat és nem csak, idén is akadt olyan pillanat, mely alaposan beárnyékolja a dicsőnek szánt emlékezést. A modern Románia létrejöttének is nevezett nagy egyesülés 101. évfordulója előtt két nappal egy másfajta, ünnepre és örömre okot még távolról sem adó múltidézésre került sor – ez alkalommal a legfelsőbb bíróságon.
2019-12-02: Sport - :

Rangadót nyert Málnás (Minifoci)

A középmezőnyhöz tartozó csapatok rangadóját nyerte meg a Málnás, miután a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság 8. fordulójában 5–2 arányban diadalmaskodott az OSK csapata ellen. A kört megelőzően a tabella 9. helyét elfoglaló Málnás együttese előrelépett a hatodik pozícióba, míg ellenfele a hatodikról a 8. helyre csúszott vissza.