Ittas vezetőket azonosítottak

2019. december 3., kedd, Közélet

Az elmúlt hétvégén két ittas gépkocsivezetőt azonosítottak a Kovászna megyei rendőrség munkatársai – közölte tegnap az intézmény sajtóirodája.

Egyikük úgy bukott le, hogy vasárnap hajnali 3 órakor autójával koccant. A kovásznai rendőrök a gépkocsivezetőt alkoholszondába fújatták, a műszer 0,85 mg/l szesztartalmat mutatott. Szombaton 22 órakor a bodzafordulói rendőrök kaptak el egy ittas vezetőt Zágonbárkány község területén. Ez esetben 0,74 mg/l alkoholtartalmat mértek a kifújt levegőben. Mindkét vezetőt kórházba szállították a vérben mért pontos szesztartalom megállapítására, nevükre ittas vezetésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1219
szavazógép
2019-12-03: Közélet - Fekete Réka:

Rühességet kezelnek az Őrkőn

Még jelzik néhányan az Őrkőről, hogy nem múlt el teljesen a rüh okozta viszketegség, de ez már inkább a kezelés utáni allergiás tünet – tájékoztatott dr. Sántha Ferenc járványtani főorvos. A szakember lapunk érdeklődésére elmondta, a sepsiszentgyörgyi roma telepen múlt héten megjelent rühesség nem jelent járványt, gócfertőzésről van szó, de úgy tűnik, sikerült eredményesen megfékezni a terjedését.
2019-12-03: Közélet - :

Razziáztak a rendőrök

A rendőrség, a csendőrség, a sepsiszentgyörgyi helyi rendőrség és a villanyvállalat összesen 84 munkatársa bűnmegelőzési céllal nagyszabású ellenőrzést végzett Sepsiszentgyörgyön és a környező településeken csütörtök délután – közölte a Kovászna megyei rendőrség tegnap.