Új hídmérleg Gelencén

2019. december 3., kedd, Közélet

A gelencei lakosság régi vágya teljesült a közelmúltban, a polgármesteri hivatal saját idei költségvetéséből egy hatvan tonnáig mérő hídmérleget szereltetett fel a nagyközség bejáratának közelében, a két új tömbház előtt a műút mentén.

  • A szerző felvétele
    A szerző felvétele

Cseh József polgármester elmondása szerint nagy volt a lakossági igény a mérleg iránt, hiszen a községben jelentős mennyiségű fűrészárut és mezőgazdasági terményt kínálnak eladásra, ehhez pedig feltétlenül szükség volt egy nagy teljesítményű mérlegre. A korszerű hídmérleg teljesen automatizált, és akárcsak a vastehenek vagy parkolóautomaták esetében, a pénz gépbe helyezése után bárki megmérheti rajta az áruját. (iochom)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?








eredmények
szavazatok száma 402
szavazógép
2019-12-03: Közélet - :

Éjjeli ellenőrzés

Ellenőrzést végeztek a belügyis szervek szombatról vasárnapra virradó éjjel Sepsiszentgyörgyön éjjeli szórakozóhelyeken és azok környékén.
2019-12-03: Belföld - :

Ünnepnappá nyilvánítanák Trianon napját

Az ellenzéki Szociáldemokrata Párt és a kormányt támogató Népi Mozgalom Pártja szavazataival megkapta a képviselőház közigazgatási bizottságának ajánlását az a törvénytervezet, amely ünnepnappá nyilvánítaná a trianoni szerződés napját, június 4-ét Romániában.