Elhalálozás

2019. december 7., szombat, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy MOLNÁR ANNA (Annuska), a Concar és a Casalco volt alkalmazottja 83 éves korában elhunyt.
Temetése 2019. december 9-én, hétfőn 15 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Fia, Csaba
4315233

Megrendülten, a döbbenet dermedtségével tudatjuk, hogy VÁNCSA EGON életének 21. évében a mulandó létből átlépett az örökkévalóságba.
Utolsó útjára december 9-én, hétfőn 13 órakor kísérjük a Vártemplom ravatalozójából.
Gyászoló szerettei
4246


Megemlékezés

Fájdalommal emlékezünk az illyefalvi id. CSIKI LÁSZLÓRA, a hűséges férjre, apára, szerető nagyapára halálának első évfordulóján, valamint drága leányunkra, CSIKI JÚLIÁRA, akit 23 éve rabolt el a kegyetlen halál. Áldott emlékük élni fog, nyugodjanak békében.
Szeretteik
4315223


Hulló könnyekkel állok sírod felett, a koporsó bezárta legdrágább kincsemet. Megállt egy szív, mely élni vágyott, csak az idő múlik, feledni nem lehet, nehéz az életet élni nélküled. Felejteni téged soha nem lehet, ha bús napjaim le fognak telni, oda vágyom hozzád megpihenni. Fájó szívvel és könnyes szemmel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagytatára, a sepsiszentgyörgyi BENDE KÁROLYRA halálának első évfordulóján. Nyugalma legyen békés a feltámadás reményében.
Szerető özvegye, fia, menye, leánya, testvérei
4315225

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1551
szavazógép
2019-12-07: Sport - Tibodi Ferenc:

Sportolóink a hétvégén

JÉGKORONG. Péntektől vasárnapig Csíkszereda és Sepsiszentgyörgy ad otthont a Kárpát-medencei Magyar Liga decemberi U14-es tornájának, amelyen összesen tíz csapat lép pályára.
2019-12-07: Sport - :

A hajrában veszített a magyar válogatott (Női kézilabda, világbajnokság)

A magyar női kézilabda-válogatott 28–27-re kikapott Románia csapatától a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság pénteki játéknapján, a csoportkör utolsó fordulójában, így nem jutott a középdöntőbe. A magyarok két győzelemmel és három vereséggel a negyedik helyen zártak a C-csoportban, így az Elnök Kupában Argentína lesz az első ellenfelük.