Férfi kézilabdaEurópa-bajnok kapust igazolt a Veszprém

2019. december 16., hétfő, Sport

Jövő nyártól a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Rodrigo Corrales, a Paris Saint-Germain Európa-bajnok kapusa. A klub tájékoztatása szerint a 202 centiméter magas spanyol hálóőr négy évre írt alá a magyar rekordbajnokkal.

  • Rodrigo Corrales
    Rodrigo Corrales

A 28 éves Rodrigo Corrales Barcelonában nevelkedett, 2009 és 2016 között a katalán klub igazolt játékosa volt, viszont 2012 és 2014 között a BM Huesca csapatában szerepelt kölcsönben, majd az azt követő két idényt a Wisla Plocknál töltötte. A 2016–2017. évi szezonban már a lengyel csapat saját játékosa volt, innen igazolt a PSG Handballhoz, ahol az elmúlt három évet töltötte.

Sikerei között szerepel egy-egy spanyol bajnoki cím és kupagyőzelem, Franciaországban pedig két bajnoki címnek, valamint egy-egy kupa- és szuperkupa-diadalnak volt eddig a részese. A spanyol válogatottal 2018-ban Európa-bajnok lett.

A Telekom Veszprém azt is bejelentette, hogy a jobbszélső Gašper Marguč, a balszélső Dejan Manaskov és az irányító Petar Nenadić is további két idényre a csapat játékosa lesz. Nyáron lejáró szerződésüket 2022 júniusáig hosszabbította meg a klub vezetősége.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesznek-e újabb szigorítások a koronavírus-járvány miatt Romániában?
eredmények
szavazatok száma 239
szavazógép
2019-12-16: Elhalálozás - :

Elhalálozás

2019-12-16: Sport - :

Az új sportágakból négyben kijutásra sincs sok esély (Nyári olimpiai játékok, 2020)

A MOB sportigazgatója úgy látja, hogy az öt új olimpiai sportág közül csak a karate hozhat pontokat a magyaroknak.