Minden, amit tudni érdemes a szempilla lifting tanfolyamról /X/

2019. december 15., vasárnap, Életmód

A szempilla lifting egy egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, rendkívül látványos eredményt felmutató technika. Mivel a szempillát közvetlenül a töveknél emeli fel, akár 6-8 héten át kitarthat a pilla íveltsége.

A szempilla lifting egyáltalán nem káros sem a szemre, sem pedig a pillákra, így folyamatos használata sem ellenjavallt. A szempilla dauerrel ellentétben, ezzel a technikával nem csak göndör, hanem hangsúlyosabb, optikailag hosszabb, emelt pillák érhetőek el. A szempilla lifting mindazok számára rendkívül jó alternatívát kínál, akik esetleg allergiásak a műszempilla ragasztóra, vagy egyéb más okból nem tudnak műszempillát hordani. De azoknak is ideális, akiknek bár hosszú, de egyenes a saját szempillájuk, vagy akik annál természetesebb hatást szeretnének elérni, mint amit a műszempilla nyújtani tud.

A StudioFlash-nél induló szempilla lifting tanfolyamokon megtalálhatjátok mindazt, ami ennek a technikának a tökéletes alkalmazásához szükséges.

Tanfolyam menete

A tanfolyamon van elméleti és természetesen gyakorlati rész is. Az előbbi során bemutatásra kerülnek a technika egyes lépései, valamint az eljáráshoz használt és szükséges eszközök és anyagok. A gyakorlati részben pedig mindenki elsajátíthatja a technika lépéseit.

Egyéb tudnivalók

A tanfolyamra olyan modellel kell érkezni, akin gyakorolni tudod az egyes lépéseket.

A már megszokott módon minden résztvevőnek lehetősége van a tanfolyam végeztével megvásárolni a StudioFlash által összeállított csomagot, jelen esetben a Lash Lifting Kezdőcsomagot.

Mivel a tanfolyamok maximált létszámmal működnek, így érdemes minél előbb jelentkezni a cég online felületén. Fontos tudni azonban, hogy a jelentkezések nem a jelentkezés sorrendjében, hanem a teljesített befizetést követően véglegesednek.

A tanfolyam egy oktatási napból áll, 10 órától 14 óráig, igény szerint akár hétvégén vagy hétköznap is.

A tanfolyamon részt vehet bárki, akár már betöltötte 16. életévét, és legalább az általános iskola első nyolc osztályát sikeresen elvégezte.

Röviden a cégről

A StudioFlash egy olyan iskola, amelynek Oktatási Központja több teremmel, több mint 150 négyzetméteren, 2009 óta várja mindazokat, akik szeretnék megtanulni a kozmetikus és műkörmös szakmák minden csínját-bínját. A szakképzett oktatók - diplomás vagy mesterleveles - minden felmerülő kérdésedre tudják a választ!

A cég számos kiváló tanfolyamot indít különböző témákban. Műkörmös technikai és díszítő képzéseik, OKJ képzéseik, alaptanfolyamaik és szempillás továbbképzéseik egyaránt rendkívül népszerűek és sikeresek, így biztosan a legjobb iskolát választod, ha hozzájuk jelentkezel, és részt veszel a tanfolyamok valamelyikén. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 530
szavazógép
2019-12-16: Közélet - Farkas Réka:

Beiktatták Kovászna megye új prefektusát

Elmúltak azok az idők, amikor hetekig kellett várni egy-egy kormánybiztos beiktatására, míg valamelyik miniszter időt tudott szakítani, és sorra járva a megyéket megtarthatták a hivatalos eskületételt. Ma már videokonferencián, bukaresti, központi irányítással „zsinórban” iktatnak be egyszerre 7-8 prefektust, alprefetust, sorba kapcsolva a különböző helyszíneket. Ez történt hétfő reggel is, kilenc óra után kevéssel megkezdhette mandátumát Kovászna megye új kormánymegbízottja, a Népi Mozgalom Pártja által nevesített Todor Iulian-Constantin.
2019-12-13: Életmód - :

Mivel segíthetünk rá az élvezetre? /X/

Párban vagy egyedül, de mindig akad olyan izgalmas játékszer felnőtteknek, ami segít fokozni a gyönyört. Ma pont egy ilyen eszközt ismerünk meg, tarts velünk!