Mivel segíthetünk rá az élvezetre? /X/

2019. december 13., péntek, Életmód

Párban vagy egyedül, de mindig akad olyan izgalmas játékszer felnőtteknek, ami segít fokozni a gyönyört. Ma pont egy ilyen eszközt ismerünk meg, tarts velünk!

Honnan indult a vibrátor?

A vibrátort eredetileg gyógyászati segédeszközként használták a hisztéria kezelésére. Vagyis inkább volt az orvosok tehermentesítése volt a funkciója, mintsem a kezelés hatékonyságának a fokozása.

A 18-19. században a nőkön előszeretettel diagnosztizáltak hisztériát, aminek a főbb tünetei közé tartoztak a fejfájás, káromkodás, türelmetlenség és egyéb, ma már teljesen természetes viselkedési formák. Mivel akkoriban igen gyakori volt a szexuális kielégülés hianya, így nem is olyan meglepő, hogy ilyen "tüneteket" produkáltak. Gondoljunk csak bele, hogy milyen érzés manapság a rendszeres nemi élet és orgazmus hiánya.

Akkoriban a kezelés abból állt, hogy az orvos az orgazmusig dörzsölte a hölgyek csiklóját, ami néha meglehetősen hosszú folyamat volt. A dolguk megkönnyítése végett találtak fel egy szerkezetet, amivel ugyanazt a hatást érték el, de anélkül, hogy az orvosnak fáradtságba került volna. Később otthoni használatra is felírták a szerkezetet, ami nagy könnyebbséget jelentett mindenkinek.

A mai vibrátorok

Manapság már számtalan variációját ismerhetjük ezeknek a segédeszközöknek. A legnépszerűbbek a csiklóizgató vibrátorok, a belső használatra szánt darabok és persze a G- pont stimulálására alkalmas verziók. Mindegyik kivitel megtalálható az Erotikasziget webshopjában.

A csikló izgatására szolgáló darabok általában kicsik és puha, realisztikus anyagból készülnek. Többféle intenzitás közül választhatunk, akad olyan, aminél 10-nél több izgatási forma is a rendelkezésünkre áll. Akad köztük cseppálló vagy éppen kombinált darab is.

A belső használatú vibrátorok hüvelyi vagy anális izgatásra készültek. Általában többféle rezgéssel rendelkeznek, így nem ritka, hogy kísérletezni kell a tökéletes megtalálásához. Formájukat tekintve is akadnak különbségek, mivel van, aki a pénisz formára esküszik, míg más a letisztultabb darabokat kedveli. Legyünk körültekintőek és válasszunk okosan, mert egészen új távlatok nyílhatnak meg előttünk.

Végül pedig a G-pont izgató vibrátorok, amiket különleges formájukról lehet megismerni. Ennek a vibrátornak a vége enyhén felfelé kunkorodik, így találva meg a G-pontot. Igazán intenzív élményt okoz, az biztos. Anális kényeztetésre is ideális, csak ahhoz inkább egy szélesebb talppal rendelkezőt érdemes választani, nehogy becsússzon véletlenül.

A vibrátorok a legismertebb szexuális segédeszközök, ami nem véletlen, hiszen számtalan formájuk ismert és kedvelt manapság. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 530
szavazógép
2019-12-15: Életmód - :

Minden, amit tudni érdemes a szempilla lifting tanfolyamról /X/

A szempilla lifting egy egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, rendkívül látványos eredményt felmutató technika. Mivel a szempillát közvetlenül a töveknél emeli fel, akár 6-8 héten át kitarthat a pilla íveltsége.
2019-12-16: Magazin - :

Hangulatvilágítás az ünnepekre /X/

Az év legszebb, legszínpompásabb szakaszába léptünk. A világításokba könnyű beleszeretni. Emelik a hely fényét, stílusát és megítélését egyaránt. Főleg igaz ez a karácsonyi időszakra, amikor előtérbe kerülnek a világítási megoldások. Beltéri megoldásokkal a családi hangulatot fokozhatjuk, a kültéri kivitelekkel pedig a szomszédság és vendégeink kedvére tehetünk.