Hangulatvilágítás az ünnepekre /X/

2019. december 16., hétfő, Magazin

Az év legszebb, legszínpompásabb szakaszába léptünk. A világításokba könnyű beleszeretni. Emelik a hely fényét, stílusát és megítélését egyaránt. Főleg igaz ez a karácsonyi időszakra, amikor előtérbe kerülnek a világítási megoldások. Beltéri megoldásokkal a családi hangulatot fokozhatjuk, a kültéri kivitelekkel pedig a szomszédság és vendégeink kedvére tehetünk.

Egyedi világítás megoldások

A világítások tekintetében mindenképp az egyedi, különleges kivitelek tarolnak. A modern megoldások mindegyike a LED technológiát alkalmazza. Ennek köszönhetően az alacsony fogyasztás mellett a különleges formavilág is elérhetővé vált. Kitűnően szimbolizálja ezt a borosüveg dugó világítása. Látványos megoldás, amely könnyedén levesz mindenkit a lábáról. Bármilyen üveghez használható, és nem előírás, hogy az alkoholos legyen. Jelzőfényét a fiatalabb generáció a szörpös, üdítős üvegeken is nagyra fogja értékelni. Sőt, ők fognak a legkönnyebben más helyet találni ennek a szuper dekorációs világításnak.

Működésük, használatuk

Az üvegdugó tekintetében más dolgunk nincs, mint hogy az üveget használat előtt megtisztítjuk.  A rézkábelt az üvegbe helyezzük, amelynek működéséről a dugón elhelyezett kapcsolóval gondoskodhatunk. Jellemzően ezen apróbb dekorációs világítás megoldások legtöbbje elemet használ áramforrásként. Ennek köszönhetően már csak a fantáziánk szabhat határt a világítások elhelyezéséhez. Az üvegdugó dekorációs világítás bútorokhoz, tárgyakhoz is tökéletes. De az asztal közepén hanyagul végigfuttatva akár a romantikus vacsora hangulatát is képes otthonunkba hozni.

Egyéb világítások

A LED technológiának köszönhetően korábban elképzelhetetlen formavilág nyílt meg a világítás útja előtt. Ezt az előnyt használják ki a LEDen Világításodnál kapható karácsonyi világítás megoldások. Aprócska kivitelek, változatos szín- és formavilágban. Talán azt mondhatnánk, olyanok, mint a nippek régen, mégis az újszerű köntös mellett a szemet gyönyörködtető fényjáték emeli ki ezeket a megszokott dekorációs elemek sorából. Az aprócska kivitelek árai sem nőttek magasra, így érdemes ezekkel a megoldásokkal otthonunk, családunk és vendégeink kedvét fokozni. Sőt, ezen világítástechnikai elemek így ajándéknak is kitűnő választások lehetnek.

Arról se felejtkezzünk el, hogy jövőre is lesz karácsony. A befektetésünk nem vész kárba. Az abszolút modern megjelenésű világítás megoldások tekintetében az sincs kőbe vésve, hogy azok csak a karácsonyi időszakra megfelelőek. Sok kivitel szimbolikája a hétköznapok sorából sem fog kilógni, vagy a világítás megoldások más ötletes felhasználásának köszönhetően valami egészen újat is alkothatunk. (X)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1498
szavazógép
2019-12-13: Életmód - :

Mivel segíthetünk rá az élvezetre? /X/

Párban vagy egyedül, de mindig akad olyan izgalmas játékszer felnőtteknek, ami segít fokozni a gyönyört. Ma pont egy ilyen eszközt ismerünk meg, tarts velünk!
2019-12-16: Autóvilág–Technika - :

A csomagtér praktikus kihasználása /X/

Bármekkora autóval induljunk is útnak, szinte biztos, hogy a csomagtér túl kicsinek bizonyul. A család kényelmes utazása érdekében persze nem pakoljuk tele az utasteret is csomagokkal, de mi a megoldás akkor, ha így nem fér be minden, amire szükségünk lenne? Attól függően választhatunk megoldást, hogy mi marad ki a csomagtartóból.