Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Újabb gyalogosgázolás az átjárón

2019. december 20., péntek, Közélet

Személyszállító furgon ütött el csütörtök este egy 32 éves férfit Sepsiszentgyörgyön. A baleset a Păiuș David sugárúton, a gyalogátjárón történt.

A megyei katasztrófavédelem közlése szerint a férfi szabályosan kelt át az úttesten, amikor a furgon elütötte. A rohammentők egyik egysége a megyei sürgősségi kórházba szállította az eszméleténél lévő áldozatot, akin több ütésnyomot fedeztek fel, illetve medencetájéki fájdalomra panaszkodott. A megyei rendőrség szóvivője Radu Stroe lapunk megkeresésére elmondta: a város Brassó felőli kijárata irányából a belső sávon érkező furgon 54 éves vezetője nem adott elsőbbséget a gyalogátjárón szabályosan átkelő áldozatnak. A szóvivő szerint a járművezető nem fogyasztott alkoholt. A közlekedésrendészet gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával bűnvádi vizsgálatot kezdeményezett a sofőr ellen. Sepsiszentgyörgyön az elmúlt pár hónapban jelentősen megnőtt a gyalogátjárón bekövetkezett gázolásos, több alkalommal halálos kimenetelű balesetek száma. Az 1918. december 1. sugárút és Sport utca kereszteződése, az Oltmező utca, valamint az említett Păiuș David sugárút átjárói váltak kimondottan veszélyessé a gyalogosok számára. (ndi)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?







eredmények
szavazatok száma 2306
szavazógép
2019-12-20: Világfigyelő - :

Jóváhagyták a Trump elleni eljárást

Az amerikai képviselőház csütörtökre virradóra megszavazta, hogy Donald Trump elnököt felelősségre vonják az ellene felhozott mindkét vádpontban, a hatalommal való visszaélés és a kongresszus munkájának akadályozása miatt, és ezzel döntött az elnök elmozdítását célzó alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) lefolytatásáról.
2019-12-21: Riport - Csinta Samu:

Szolgálat családi vállalkozásban (Beszélgetés Ráduly-Baka Zsuzsanna erősdi református lelkésszel)

Székföld aprócska, alig nyolcvan magyart számláló települése, Erősd neve a többségnek legfeljebb a világhírű régészeti leletek kapcsán hangzik ismerősen. A huszonkét éve ott szolgáló Ráduly-Baka Zsuzsanna református lelkész számára azonban a világ közepe, nemcsak az ünnepek, de a hétköznapok méltósággal való megélésének helye is.