Három gépkocsi balesetezett

2020. január 7., kedd, Közélet

Három személygépkocsit érintő baleset történt hétfő délután Sepsiszentgyörgyön a Gyöngyvirág utcában.

Egyik gépkocsivezető megsérült, kórházba szállították. Radu Stroe rendőrségi szóvivő érdeklődésünkre elmondta, az előzetes vizsgálat szerint a baleset oka a követési távolság be nem tartása. Az egyik sávot időlegesen lezárták, és rendőr irányította a forgalmat, de estére felszabadult a teljes út. A kivizsgálást folytatják. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 510
szavazógép
2020-01-07: Jegyzet - Bokor Gábor:

Az utászok visszavágtak (Szóvá tesszük)

Az utászok visszavágtak, és ellehetetlenítették a rétyi tavak két kisebbikénél a horgászást – panaszolta a víztükrök halőre. Történt ugyanis, hogy néhány hónappal ezelőtt a Rétyi Nyíren átvezető országút javítása alkalmával a fel nem használt (létezik ilyen? Tele vannak útjaink gödrökkel!) aszfaltot példás gondoskodással a Nyír egyik homokos gödrébe ürítették le. Mintha aszfaltozott térre lett volna szükségük az ott fészkelő gyurgyalagoknak, rovaroknak, más élőlényeknek.
2020-01-07: Közélet - :

Útkereszteződésben ütköztek

Szombat este 10 órakor egy Gidófalváról Sepsiszentgyörgyre tartó személygépkocsi 60 éves vezetője nem vette figyelembe a közúti jelzést, és megállás nélkül kikanyarodott a gidófalvi bekötőútról a 12-es országútra, ahol összeütközött egy éppen elhaladó gépkocsival.