Kedvezményt ad a Tega Rt.

2020. január 11., szombat, Közélet

Kedvezményben részesülnek azok az ügyfelek, akik április végéig törlesztik a hulladékszállítási díjat – tájékoztatott közleményében a Tega Rt. egész éves befizetéskor 10, fél évre szóló törlesztéskor pedig 5 százalék az engedmény.

A kisnyugdíjas ügyfelek számára 50 százalékos a kedvezmény, amennyiben jövedelmük 801–1000 lej közötti, a 70 évesnél idősebb, 800 lejnél kevesebb nyugdíjjal rendelkezőknek pedig egyáltalán nem kell fizetniük a hulladékszállításért. A Tega Rt. kiemelte, a nyugdíjasok esetében a kedvezmény csak abban az esetben érvényesíthető, amennyiben az ügyfél egy idei nyugdíjszelvénnyel is alátámasztja kérését. Ennek határideje március utolsó napja, és minden évben meg kell ismételni – szögezik le. Megjegyzik azt is: a hulladékszállítási díj online is törleszthető a köztisztasági társaság honlapján – tega.ro. (dvk)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 326
szavazógép
2020-01-11: Közélet - :

A támfal is pályázatból épül (Állomási tó)

Jó hírt kapott a sepsiszentgyörgyi önkormányzat az állomási tóval kapcsolatosan: a part megerősítéséhez szükséges támfal építésének költségei elszámolhatóak a pályázati támogatás terhére, így ennyivel kevesebbet kell az egész szabadidős létesítmény újjáélesztésére fordítani.
2020-01-11: Elhalálozás - :

Elhalálozás