A szépségért nem kell szenvednie! /X/

2020. január 15., szerda, Életmód

A külcsínt díszítő technikák mellett a lélek szépségén is múlik az emberi szépség, amelyet azonban sokan elhanyagolnak. Manapság a test, szellem és a lélek erőteljesen áldozatául esett a divathullámnak, pedig valójában az emberi lét legfontosabb alapja. Ezen keleti filozófiát talán a wellness szó foglalja össze leginkább a nyugati féltekén. Lássuk, hogyan tarthatja karban belső és külső szépségét!

Mi is a mezoterápia?

Gyakorlatilag két Nobel-díjas eljárás egy gépben, a modernitás, valamint a tradíció ötvözésével. A Mezoterápia Meso-Max Gold - tű nélküli színterápiás és mezoterápiás készülékek segítségével zajlik. A fényterápia hatékonyan aktiválja az emberi szervezet gyógyító erejét. A mezoterápia révén, a sejtmembránon lévő csatornák megnyílnak, ezáltal a hatóanyagok 90%-a a sejtekbe jut, és ott kifejti hatását. A sejteket felépítő természetes alkotóelemeknek megfelel a hatóanyag összetétele, amelyek illat-, tartósító- és festékanyag mentesek. A bőrfiatalítás során olyan ránctalanító komplexeket juttatnak a szervezetbe hatóanyag koktél formájában, mint például a hyaluronsav.

Lézeres fiatalodás

Ahogy éveink számában egyre csak előre haladunk, úgy a bőrünk is veszít a rugalmasságából, s megjelennek az első finom ráncok. A Mezoforte Multi Laser kombinált arckezelő készülék az egyik legegyedülállóbb, modern technológiát megtestesítő eljárást teszi lehetővé, amely teljesen fájdalommentes. A tű nélküli ránctalanítás és bőrfeszesítés szinte egyetlen kezelés után azonnali eredményt ér el, hiszen hatása felér egy injekciós arcfeltöltéssel, azonban annál ez a módszer sokkal egészségesebb és természetesebb.

Rádiófrekvenciás technológia

Az arc és nyak kezelése rádiófrekvenciás eljárással is megoldható. A szövetek felmelegítésével és az ezt követő lehűtésével a bőrön összehúzódás jelenik meg, amely egyértelműen észrevehető feszesedést eredményez. A ráncok mélysége csökken, egyfajta új csillogást, ragyogást ad az arcnak, miközben az arcbőr fokozatosan visszanyeri rugalmasságát.

Testkezelő készülék

A mélyreható rádiófrekvencia ugyanis a zsírszövet sejtjeinek felmelegedését, a zsír feloldását idézi elő, ezáltal látványos alakformáló hatást érhetünk el. Cellulit esetén a bőrkisimító hatás kiválóan érvényesül a kötőszövetben keletkezett hő eredményeként. A kezelés mindenképpen kúraszerűen javasolt, napi 3 liter folyadékbevitel ajánlásával.

Ha felkeltette érdeklődését a cikk, akkor a Vitalium Beauty Szépségintézetet mindenképpen keresse fel  Hotel Európa fit****-ben! A szállást foglaló vendégeket Wellness Medical ajánlattal várják! (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 522
szavazógép
2020-01-15: Életmód - :

Hosszú hétvége = Hosszú vakáció /X/

Ha odavagy a hosszú hétvégékért, akkor ne aggódj, idén sem lesz szűkmarkú az év, habár az első pihenésre talán várni kell kicsit. A munkaszüneti napok új lehetőségeket rejtenek magukban és sokkal lelkesebben tervezhetünk előtte. Szóval, egy-egy program ezekre a napokra biztosan feldobja majd a monoton hétköznapokat.
2020-01-15: Életmód - :

Hogyan gyógyulj otthon? /X/

Itt az újabb influenzaszezon, és kellene néhány hatékony tipp mind a megelőzés, mind a kezelés szempontjából? Lássuk, hogy mik azok, amiket érdemes idén is megfogadni!